Momente de groază într-un celebru castel din Europa. O turistă a fost împinsă într-o prăpastie adâncă de 50 de metri

Ultima actualizare:

Un incident șocant din una dintre cele mai populare destinații turistice din Europa a înmărmurit întreg continentul. O femeie în vârstă de doar 21 de ani a suferit o moarte violentă după ce a fost aruncată într-o prăpastie. Află alături de Click! unde s-a petrecut totul!

Incidentul a avut loc la castelul Neuschwanstein / FOTO: wikipedia.org
Incidentul a avut loc la castelul Neuschwanstein / FOTO: wikipedia.org

Întreg continentul a rămas șocat după ce s-a aflat despre incidentul petrecut în una dintre cele mai populare destinații turistice din Europa. Potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro, totu a avut loc la castelul Neuschwanstein, situat în Bavaria. Acolo, o turistă din Statele Unite, în vârstă de doar 21 de ani, a fost aruncată de către un turist într-o prăpastie, iar salvatorii nu au mai putut decât să îi declare decesul.

Femeia vizita locația din sudul Germaniei alături de o prietenă cu doar un an mai în vârstă, iar potrivit polției locale, cele două se aflau la o plimbare de-a lungul podului Marienbrücke, din apropierea castelului Neuschwanstein, pod cunoscut pentru vederea superbă pe care o oferă asupra zonei. Acolo, cele două au fost abordate de către un bărbat în vârstă de 30 de ani, care le-a convins pe cele două să îl urmeze pe o potecă de munte, către un punct de belvedere.

Agresorul se află acum în custodia poliției

Odată ce aceștia nu au mai fost în linia vizuală a celorlalți turiști, bărbatul a atacat-o pe femeia de 21 de ani, împingând-o pe o pantă extrem de abruptă. Autoritățile din Bavaria presupun că motivul agresiunii a fost tentativa comiterii unei infracțiuni sexuale. Cealaltă femeie a sărit imediat în apărarea prietenei sale, moment în care agresorul a strâns-o de gât și a aruncat-o și pe ea în prăpastie.

Cele 2 femei au fost salvate de către membrii serviciului montan Füssen, în timp ce agresorul a fugit rapid de la fața locului. Femeia în vârstă de 21 de ani nu a reușit să supraviețuiască incidentului, deși a fost dusă cât de repede posibil la spital. Cealaltă turistă era conștientă, primind și ea îngrijiri medicale.

Din fericire, agresorul a fost prins de către autoritățile din Germania, el fiind acum acuzat de tentativă de omor, omor, cât și tentativă de infracțiune sexuală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
pensie jpeg
cuie jpg
serghei mizil 0 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net