VIDEO terifiant: Momentul în care telecabina din Italia se prăbușește ucigând 14 persoane

Ultima actualizare:

    Imaginile filmate din interior arată că telecabina se afla la doar câțiva metri distanță de sosirea la destinațieFoto: captură video Youtube
Imaginile filmate din interior arată că telecabina se afla la doar câțiva metri distanță de sosirea la destinațieFoto: captură video Youtube

Imagini de groază au fost făcute publice, cu incidentul care a decimat mai multe familii, în urmă cu câteva săptămâni! Momentul în care telecabina din Italia se prăbușește a fost înregistrat de o cameră de supraveghere de la stația de telecabină. În imagini, se poate vedea că ceva este în neregulă din momentul în care telecabina se apropie de vârf, ca mai apoi să alunece în mod haotic, iar la câteva secunde să se prăbușească.

14 persoane, dintre care cinci cetățeni israelieni au murit în tragedia din Italia. Un singur copil, în vârstă de 5 ani, a supraviețuit după ce telecabina liniei Stresa-Alpino Mottarone s-a prăbuşit în pădure. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Pasagerii mai aveau câteva secunde până la coborâre

Imaginile surpărinse de camerele de supraveghere arată cât de aproape erau de siguranță cei 15 pasageri, înainte ca telecabinacabina să se prăbușească. A fost aruncată la 500 de metri pe muntele de lângă lacul Maggiore, ucigând 14 persoane, când un cablu s-a rupt și frânele au eșuat. Evenimentele catastrofale, care au avut loc în jurul orei 12, pe 23 mai, au durat în jur de 30 de secunde și au început în timp ce mașina se apropia de vârf și a dus la tragerea acestuia către un pilon. Apoi a zburat în aer înainte de a se prăbuși la pământ. Două noi videoclipuri ale tragediei au apărut acum; înregistrări făcute din interiorul și din afara stației telecabinei și lansate de mass-media italiană.

Imaginile filmate din interior arată că telecabina se afla la doar câțiva metri distanță de sosirea la destinație, atunci când cablul s-a rupt, trimițând mașina și pasagerii săi înapoi pe munte. Un inginer poate fi văzut pregătindu-se pentru sosirea telecabinei când încetinește și o secundă mai târziu, rămâne nemișcat, aparent neîncrezător, pentru o clipă, înainte de a alerga frenetic în jurul stației, nesigur ce să facă cu privire la dezastrul care se desfășoară. Cel de-al doilea videoclip, filmat în afara stației, arată telecabina în timp ce cablurile o aruncă înapoi cu viteză, înainte de a se prăbuși și a ucide 14 pasageri. Un băiețel de cinci ani din Israel, Eitan Biran, este singurul supraviețuitor. Mama și tatăl său, fratele mai mic și străbunicii au fost uciși, la fel ca și alte câteva cupluri care erau pasageri în mașină. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net