Wizz Air a lansat o nouă destinație de vis! Surpriză uriașă pentru românii care caută bilete de avion ieftine în toamnă 2023

Ultima actualizare:

Wizz Air a anunțat o ofertă specială pentru cei pasionați de călătorii, în ciuda recentelor anulări de zboruri. Compania aeriană propune zboruri dus-întors din București spre Jeddah, Arabia Saudită, la prețul de 200 de lei. 

Oferte din partea companiei Wizz Air pentru cei care călătoresc în Arabia Saudită Foto: Pixabay.com
Oferte din partea companiei Wizz Air pentru cei care călătoresc în Arabia Saudită Foto: Pixabay.com

Plecarea are loc pe 30 noiembrie 2023,  la ora 15.40, fiind vorba despre un zbor fără escală. Doar drumul dus costă 103 lei. De cealaltă parte, zborul de întoarcere este programat duminică, 3 decembrie 2023. 

Această ofertă vine în ciuda recentelor probleme ale companiei cu anulări sau întârzieri. Plecarea din Jeddah se face de la ora 21.35, iar prețul este de doar 87.4 lei, fără escală, a fost anunțul celor de la Wizz Air

Wizz Air, bilete către orașul-resort Jeddah de la Marea Roșie

Situată în Orientul Mijlociu, Arabia Saudită poate nu e chiar prima țară care îți vine în minte atunci când plănuiești o vacanță. Cu toate acestea, acest regat bogat în petrol are multe de oferit turiștilor, de la situri arheologice antice până la stațiuni de lux.

Orașul-resort Jeddah de la Marea Roșie este situat pe coasta de vest a Arabiei Saudite. Este cel mai aglomerat port maritim al regatului, un centru comercial de vârf și o destinație căutată atât de turiştii saudiţi, cât şi de turiştii străini. Jeddah este cunoscut pentru plajele sale frumoase, hotelurile de lux și viața de noapte vibrantă.

Orașul are, de asemenea, o istorie și o cultură bogate de explorat, de la vechile souk-uri (piețe) până la cartierul emblematic Al-Balad. Și dacă dorești activități pline de adrenalină, poți oricând să faci scuba diving sau windsurfing la Marea Roșie.

Cu atmosfera sa cosmopolită, Jeddah este unul dintre cele mai bune locuri de vizitat în Arabia Saudită pentru cumpărături și vacanțe însorite.

Vizitatorii pot explora fascinantul cartier Al-Balad, cu arhitectura sa tradițională mudéjar, pot încerca să facă negoț în piața plină de viață sau să savureze o masă cu fructe de mare proaspete, cu vedere la Corniche. Există, de asemenea, o mulțime de parcuri atrăgătoare și plaje publice unde familiile se pot relaxa și distra.

Din 2 august, Wizz Air oferă zboruri între Brașov și Londra

Începând cu data de 2 august, compania Wizz Air a pus la dispoziția românilor trei zboruri săptămânale între Brașov - Londra, cât și Londra - Brașov, acestea fiind disponibile în zilele de luni, miercuri și vineri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
iepure paste istock jpg
oua jpg
image png
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
atena pixabay jpg
saptamana luminata
flori jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net