Irinel, ziua tată-model, noaptea cu domnişoarele în cârciumă

image
În fiecare zi, Irinel Columbeanu o ia pe Irinuca (6 ani) de la grădiniţă

Divorţat de aproape doi ani de Monica Gabor, omul de afaceri Irinel Columbeanu nu pierde timpul degeaba. El a petrecut mai bine de trei ore în compania a două tinere, într-un restaurant de fiţe din Capitală, la sfârşitul acestei săptămâni.

A vrut să aibă o nevastă mult mai tânără decât el, a crezut că relaţia va dăinui, dar a fost nevoit să treacă printr-un divorţ răsunător. Experienţa sa de viaţă a pălit în faţa tinereţii femeii de lângă el. „Te-a făcut puştoaica, bătrâne", i-au spus prietenii.

Columbeanu şi cele două însoţitoare au ieşit din restaurant la  ora 2 noaptea

simeon stalpnicul png
În fiecare zi, Irinel Columbeanu o ia pe Irinuca (6 ani) de la grădiniţă

Acum Irinel Columbeanu e un bărbat singur, trecut de 55 de ani, cu un copil în casă şi cu ceva bani puşi deoparte. Cu ce să-şi omoare timpul omul? Ziua îşi duce fiica, Irinuca, la şcoală. O ia de la ore, o plimbă prin oraş, îi face toate poftele, pentru ca cea mică să nu ducă lipsă de nimic. E şi tată şi mamă pentru ea. Seara însă, Irinel Columbeanu se distrează ca orice bărbat a cărui inimă nu aparţine unei singure femei.

Fotoreporterii Click! l-au surprins în acest weekend la un restaurant bucureştean de fiţe, cu specific libanez, din zona pieţei Gemenii, în compania a două domnişoare. Nu pare a se fi lecuit. Columbeanu a ajuns la restaurant în jurul orei 23.00, unde a petrecut mai bine de trei ore.

Şoferul său, care-l aştepta afară, a primit o porţie de mâncare în maşină. La ora 2.00 noaptea, Iri a ieşit din local însoţit de două tinere cu care a petrecut câteva minute în faţa restaurantului.

După ce a stat de vorbă cu ele, omul de afaceri a plecat spre locuinţa sa din Izvorani. Misterioasele fete nu l-au urmat pe Columbeanu, ci s-au îndreptat spre locuinţa lor din zona Bucur Obor. Se pare că le-a plăcut compania fostului soţ al Monicăi Gabor, de vreme ce au chicotit tot drumul spre casă.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
alimente shutterstock 392741167 jpg
explozii în Crimeea pe aerodromul de lângă Simferopol FOTO captura video
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
geoparcul arouca portugalia pietre care nasc sursa httparoucageopark (4) jpg