Larisa Drăgulescu: «Mama lui Marian a vrut să mă împuşte»

Ultima actualizare:

    Marian şi Larisa s-au  căsătorit în 2006  şi au divorţat în 2008
Marian şi Larisa s-au căsătorit în 2006 şi au divorţat în 2008

Crima de la Perla a îngrozit-o pe Larisa Drăgulescu. Fosta soţie a gimnastului şi-a amintit clipele de coşmar prin care a trecut, pe când era doar iubita lui Marian, pricinuite chiar de mama acestuia.

Căsătoria Larisei cu Marian Drăgulescu a fost un lung şir de lupte, certuri şi vânătăi. Tânăra povesteşte acum că nu s-a înţeles niciodată cu mama-soacră. La vremea respectivă, sportivul deţinea o armă cu gloanţe, însă nu o ţinea aşa cum prevedea legea, într-o cutie metalică pentru a nu avea acces oricine, ci pistolul era aruncat, la voia întâmplării, în orice colţ din casă, sau chiar în maşină.

Vasilica Drăgulescu

simeon stalpnicul png

În urma unui conflict cu viitoarea noră, Vasilica Drăgulescu a profitat de faptul că Marian se afla la antrenament, a pus mâna pe armă şi a vrut s-o omoare pe Larisa.

"Cu mare grijă a premeditat totul în jurul orelor 16.00. Când Marian a plecat la antrenament, mama lui a scos uşa dormitorului nostru din balamale. Era bolnavă de gelozie. Din cauza acelei uşi a început scandalul, iar pe Marian l-am văzut mai furios ca niciodată, mai ales că mama lui îi cerea continuu să se despartă de mine. După câteva ore, lucrurile s-au mai calmat şi m-am dus la culcare cu Marian. Eram agitată, speriată şi nu am putut să adorm. În aceea seară, Marian avea pistolul în maşină, iar cheile le lăsase pe bar, în sufragerie. Soacră-mea ştiind asta, a furat cheile maşinii şi a luat pistolul. A venit în cameră să mă omoare, dar a apucat-o plânsul. Mi-am dat seama de grozăvia pe care avea s-o facă", ne-a declarat Larisa. Norocul fostei soţii a gimnastului a fost, după cum ne-a declarat, că glonţul a rămas blocat pe ţeavă şi astfel a scăpat cu viaţă. Nici ea nu-şi poate explica cum s-a întâmplat acest lucru şi crede că a avut zile, că Dumnezeu a ajutat-o să rămână în viaţă.

Larisa s-a despărţit de gimnast după ce a bătut-o crunt

Larisa şi Marian s-au căsătorit în 2006 şi după doar doi ani s-au despărţit cu mare scandal. Drăgulescu a bătut-o în septembrie 2008 până când i-a învineţit un ochi.

El a avut-o atunci de partea sa chiar pe mama, Vasilica Drăgulescu. După divorţ, cei doi copii ai cuplului au rămas în grija Larisei şi certurile au continuat pentru pensia alimentară.

Remus Truică poate păstra armele

Remus Truică a scăpat de acuzaţia că şi-ar fi lovit soţia, aşa că nu mai e nevoie să predea armele la un armurieri. Omul de afaceri a fost scos de sub urmărire penală de către procurorii Parchetului Buftea, aceeaşi care iniţial începuseră urmărirea penală împotriva lui, după ce au ajuns la concluzia că Irina Truică nu a prezentat probe care să demonstreze că a fost bătută de soţul ei.

Femeia a făcut plângere penală împotriva milionarului, pentru comportament violent, pe care l-a avut în octombrie anul trecut, la vila de la Snagov. Un certificat medical care arăta că are nevoie de doar două zile de îngrijiri medicale nu i-a convins, însă, pe procurori.

În acest caz, a fost revocată şi dispoziţia de suspendare a dreptului de deţinere a armelor şi muniţiilor, emisă de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov pe numele lui Remus Truică.

Interlopul Bebe Carabină, arestat

Bebe Carabină, interlopul care a tras cu un pistol cu bile de cauciuc în capul unui poliţist, în zona Apărătorii Patriei din Capitală, va sta 29 de zile după gratii.

Bebe Carabină a fost reţinut miercuri, după ce a tras asupra oamenilor legii care au vrut să-l legitimeze. Martorii incidentului spun că atunci când s-a văzut încolţit de poliţişti, bărbatul a luat ostatic un bucureştean, pe care l-a ameninţat cu pistolul, iar oamenii legii au intervenit abia după ce s-au asigurat că victima e în siguranţă.

Pe numele său real Alexandru Grigore, interlopul era căutat pentru viol, sechestrare de persoane și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net