„Mă retrag”. Avocatul lui Cornel Dinicu renunță să îl mai apere și susține că a fost amenințat

Cornel Dinicu rămâne singur. Avocatul lui a anunțat luni că renunță la caz. El susține că a primit „un val de amenințări” și că s-au exercitat presiuni asupra lui. În consecință, Bogdan Annei, avocatul lui Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, se retrage. „De la București deranjăm”, susține el. În 26 decembrie, pensiunea din Tohani a fost distrusă într-un indendiu devastator, în care și-au pierdut viața 8 persoane, dintre care trei copii. Unul dintre ei, meziunul lui Cornel Dinicu. Acesta susține că incendiul a fost pus de o mână criminală.

Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor a fost reținut  Foto Inquam Photos  Ovidiu Micsik

„De la București deranjăm”

Bogdan Annei, avocatul lui Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, a anunțat că renunță la caz, și susține că a primit un val de amenințări atât prin mesaje, cât și prin apeluri telefonice.

„Din cauza presiunilor care s-au făcut asupra mea și a telefoanelor de amenințare pe care le-am primit. De la diverse persoane, nu știm încă. O să verificăm și noi de unde și în ce fel. Nu pot să lucrez cu sabia deasupra capului în acest dosar și am decis să mă retrag.

Au fost telefoane de amenințare și presiuni puse ca eu să mă retrag din acest dosar. Nu știu motivele, dar am găsit de bun augur să vă spun.

Au fost de-a lungul acestor zile în care eu am fost în dosar și am încercat să-mi fac treaba, dar se pare că de la București deranjăm”, a declarat Bogdan Annei la România TV.

Trei martori cu identitate protejată

Zilele trecute, avocatul a declarat că există trei martori a căror identitate este protejată și care susțin varianta lui Cornel Dinicu potrivit căreia incendiul de la Ferma Dacilor a fost pus de o mână criminală.

„Există trei martori, dar în acest moment, identitatea lor este confidențială, care urmează să fie audiaţi tocmai pentru a demonstra ipoteza dezvoltată de domnul Cornel Dinicu că incendiu a fost provocat de o mână criminală. Cu siguranță sunt persoane care cunosc activitatea desfășurată la fermă, dar nu le cunosc identitatea și nu pot să vă dau detalii suplimentare", a spus avocatul Bogdan Aanei

Tribunalul Prahova se pronunţă luni, 22 ianuarie, în legătură cu redeschiderea urmăririi penale în dosarul instrumentat de DNA în care un fost şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova şi un fost inspector de prevenire au fost cercetaţi pentru că ar fi permis funcţionarea fără aviz de securitate la incendiu a complexului turistic Ferma Dacilor de la Tohani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
image
actualitate.net
image
actualitate.net