Măcel la spital în Germania - VIDEO

simeon stalpnicul png

Avocata Sabine R. (41 de ani) din L├Ârrach a ucis trei persoane, ├«ntre care se num─âr─â partenerul ei de via┼ú─â, ├«n v├órst─â de 46 de ani, ┼či fiul lor de cinci ani, r─ânind grav altele.

Tragedia s-a petrecut duminic─â seara, ├«ntr-un mic or─â┼čel lini┼čtit de la grani┼úa Germaniei cu Fran┼úa, scrie "Bild".

Avocata Sabine R. a sem─ânat panic─â ┼či teroare dup─â ce a deschis focul ├«n spitalul Sf├ónta Elisabeta. Totul a ├«nceput ├«n jurul orei 18.00, c├ónd pompierii au fost fost chema┼úi de urgen┼ú─â de vecini s─â sting─â un incendiu dezl─ân┼úuit ├«n urma unei explozii.

├Än timp ce se apropiau, ei au auzit focuri de arm─â r─âzb─ât├ónd din imobil. Au z─ârit apoi o femeie ├«narmat─â cu un pistol automat sport de calibru 22 ┼či un cu┼úit, travers├ónd strada ┼či ├«ndrept├óndu-se spre spitalul ├«n care a deschis focul.

Asistentul r─ânit a intrat ├«n com─â ┼či amurit la scurt timp

simeon stalpnicul png

Pacien┼úii ├«ngrozi┼úi fugeau ├«n toate direc┼úiile url├ónd ca din gur─â de ┼čarpe. Avocata a ucis un ├«ngrijitor ┼či a r─ânit grav alte trei persoane. Alertate, for┼úele de ordine au reu┼čit s-o ucid─â ├«nainte de a face mai multe victime, un poli┼úist fiind grav r─ânit ├«n schimbul de focuri.

Femeia a tras o sut─â de cartu┼če ├«n spital. Pompierii au g─âsit ├«n imobilul incendiat trupurile ne├«nsufle┼úite ale fostului b─ârbat ┼či ale fiului femeii, care erau mor┼úi ├«nainte de declan┼čarea exploziei.

Autorităţile încearcă să afle ce a determinat-o pe Sabine să facă baia de sânge, suspectând că ar putea fi vorba de un scandal familial pentru custodia copilului.

Vezi mai jos imagini de la faţa locului (sursa video: bild.de)

charlene printul albert2 jpg
alex velea ruby jpeg
FotoJet jpg
Catrinel Sandu
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
arsinel actor jpg
image
image
image
image
george simion freza noua iunie 2022 jpg
calendar ortodox 2021 28 iunie sf chir ioan png
foto1 copy jpg
fosssto1 copy jpg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
image png