Marcel Ciolacu a fost la cinema cu Sorin Grindeanu. Cu cine au dat mâna la premiera care a adunat elita din România

Ultima actualizare:

Premierul Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu au fost miercuri seara la film. Nu la orice film, ci la premiera „Ferrari”, unde a fost prezent și Piero Ferrari, moștenitorul imperiului care îi poartă numele. Evenimentul a adunat toată spuma din România. Premierul și ministrul Transporturilor au ocupat locurile din centrul sălii de cinema pentru o cât mai bună vizionare.

image

Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu, la filmul Ferrari

Miercuri seara, 10 ianuarie, premierul Marce Ciolacu și ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu au venit la cinematograful din mall-ul din Băneasa, unde a avut loc premiera filmului „Ferrari”, după ce în luna decembrie, filmul a debutat în cinematografele din SUA. Pelicula este despre viața lui Enzo Ferrari, cel care a construit imperiul care îi poartă numele, iar la eveniment a fost prezent fiul Pero Ferrari și soția sa româncă Romina Gingașu, veniți în România special pentru acest eveniment, lansarea filmului și în România.

image

Marcel Ciolacu a venit îmbrăcat la patru ace, iar Sorin Grindeanu, ami lejer, cu o helancă pe sub un sacou ecosez. Ei și-au strâns mâna cu Piero Ferrari, în mijlocul sălii de cinema. La premieră au fost prezente și alte persoane importante din sfera politică și nu numai.

Pentru asta suntem aici, pentru premiera filmului.Ideea filmului a venit de la Michael Mann, acum 25 de ani, însă, în final, s-a finalizat în momentul în care a avut un buget impresionant și pe Adam Driver și Penélope Cruz. Filmul este absolut o capodoperă”, a spus Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari în emisiunea „La Măruță”.

Pelicula este despre cel mai greu an din viața lui Enzo Ferrari

Pelicula transpune o perioadă grea și importnată din viața lui Enzo Ferrari. Acțiunea se petrece în 1957, cel mai greu an din viața fondatorului mărcii de automobile Ferrari. În acel an „au murit 11 persoane în accidentul de la Mille Miglia”, a mai spus Romina Gingașu.

Protagonistul este interpretat de Adam Driver, cel care a jucat și rolul lui Maurizio Gucci în filmul „Casa Gucci”. Filmul este regizat de Michael Mann, de patru ori nominalizat la Oscar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
WhatsApp Image 2024 04 30 at 19 30 18 jpeg
tiramisu pexels jpg
euro valuta bani pixabay jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net