Mărgineanu: «Mare calitate a poporului meu este dată de copiii lui»

Ultima actualizare:

"Marea noastră calitate nu este neapărat aceea c-am fi un popor inventiv şi inteligent, că doar este cunoscut faptul că mari invenţii care au schimbat lumea au fost făcute de români: carburatorul, pompa de injectie diesel (Gogu Ştefănescu), motorul cu reacţie (Henri Coandă), principiile de baza laser... ţuica de prune!", a scris artistul.

Pe de alta parte, Mihai Mărgineanu nu a trecut cu vederea nici importanţa noii generaţii, care simbolizează schimbarea şi care ar putea influenţa în bine viitorul ţării noastre.

"A doua mare calitate a poporului meu este dată de copiii lui. De voi, şcolarii cu rucsăcel în spate şi uniforme haioase, de voi liceenii teribilişti - care aveţi încă, din vina noastră, un pic dată peste cap scara de valori - şi de voi studenţilor, care începeţi să vă dumiriţi despre ce este vorba în propoziţie şi să vă daţi seama cât e ceasul. Eu am încredere! Voi nu trebuie decât să învăţaţi tot ce va pică în cale, şi să vă dezvoltaţi ca oameni de valoare. După aceea, succesul vine de la sine!", a incheiat Mărgineanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net