Marian Iancu: "Sabău rămâne"

Ultima actualizare:

    Marian Iancu
Marian Iancu

Marian Iancu, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Timişoara, a declarat că va merge pe continuitate la gruparea de pe Bega.

Iancu s-a întâlnit ieri seară cu antrenorul Ioan Ovidiu Sabău pentru a stabili planurile de viitor. "Vom lua măsuri normale la club pentru sezonul viitor, am avut discuţii la Timişoara cu antrenorii, cu stafful administrativ, cu autorităţile, lucruri fireşti care trebuie să se întâmple pretutindeni. Încerc să asigur continuitate la nivelul clubului din toate punctele de vedere. M-am văzut sâmbătă seară cu Sabău, am discutat punctual, l-am informat ce măsuri s-au luat şi care e politica pe viitorul buget competiţional", a spus Iancu la Sport.ro.

"Putem vorbi de continuitate atât în ceea ce-l priveşte pe Ioan Ovidiu Sabău, cât şi pe cei 18 sau 19 jucători care au asigurat fluxul competiţional. Jucătorii contestă rezultatele, îl contestă şi pe Sabău, dar v-am spus că eu merg pe stabilitate. Noi putem să vrem locurile 2,3,4 sau 5 şi să ajungem în finala Cupei României, pe care s-o pierdem, la atât ni se permite să visăm", a adăugat Iancu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net