Medic, prins în flagrant cu 20 de kilograme de cannabis. A venit la tranzacție cu iubita

Ultima actualizare:

 Operațiune spectaculoasă, miercuri aseară, a polițiștilor antidrog de la BCCO Timișoara. Un medic ortoped din Arad a fost prins în flagrant, în timp ce primea 20 de kilograme de cannabis pentru care urma să plătească 2.000 de euro. A fost „turnat” chiar de cei cu care făcea tranzacția, aceștia, doi bărbați din Timișoara,  fiind prinși de polițiști înaintea lui. Pentru o pedeapsă mai blândă, aceștia au fost de acord să colaboreze cu oamenii legii, transmite Presssalert.ro.

Barbat arestat - catuse FOTO Shutterstock

Cum s-a ajuns la medic

Polițiștii au intrat pe fir după ce în urmă cu ceva vreme au interceptat o tranzacție, un colet ce conținea 20 de kilograme de cannabis urma să ajungă în România din Spania. Coletul a ajuns la Timișoara, iar acolo doi bărbați au venit să îl ridice. DIICOT i-a săltat imediat.

La audieri, bărbații au spus tot. Au fi recunoscut că au primit două mii de euro pentru a ridica pachetele cu „iarbă”. Cu speranța că vor primi o pedeapsă mai blândă, cei doi au fost de acord să colaboreze cu Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism. Oamenii legii au organizat un flagrant, iar cei doi au mers să livreze „marfa” sub supravegherea procurorilor.

Medicul rezident a venit să ridice„iarba” cu iubita

Tranzacția a avut loc într-o benzinărie din cartierul Micălaca, din municipiul Arad, iar cel care s-a prezentat pentru a ridica pachetele cu „iarbă” a fost un medic ortoped rezident de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, potrivit aceleiași surse.

În momentul flagrantului, medicul era împreună cu iubita lui, dar oamenii legii au stabilit că  femeia nu avea niciun amestec în ”afacerea” acestuia.

Bărbatul a fost încătușat și, în urma audierilor care au avut loc la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Timișoara, medicul rezident a fost reținut pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri.

Dacă va fi găsit vinovat, medicul, aflat la început de carieră, riscă închisoarea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net