Amanta baronului PSD Dumitru Buzatu a leșinat în timpul flagrantului iubitului. Ea are 30 de ani și a băgat spaima în județ

Ultima actualizare:

Apar noi detalii despre momentul în care baronul PSD de Vaslui Dumitru Buzatu, (68 de ani) a fost prins în flagrant luând mită 1,25 milioane de lei, echivalentul a 250.000 de euro. Amanta lui Buzatu, o tânără de 30 de ani, șefa de cabinet a președintelui Consiliului Județean Vaslui, adica a lui Dumitru Buzatu, a fost de față la acțiunea de capturare a baronului. I s-ar fi făcut rău și a leșinat, relatează Vremea Nouă.

Foto: Vremea Nouă
Foto: Vremea Nouă

Amanta se afla într-o altă mașină

Amicii lui Buzatu care au fost martori la luarea mitei sunt Dragoș Cazacu, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui, Ioan Buruiană, directorul economic al aceleiași instituții și amanta lui Buzatu, care este și șefă de cabinet la CJ, Ana Maria Obreja, scrie Vremea Nouă.

În timpul operațiunii de capturare a lui Dumitru Buzatu, mascații au oprit încă o mașină în care se afla și amanta baronului PSD, Ana Maria Obreja, în vârstă de 30 de ani.Femeia ar fi leșinat când a fost dată jos de mascați din mașină, potrivit aceleiași surse.

Numele lor apar referatul de arestare al DNA.

„La data de 10.08.2023, ora 12.21, numitul Caragata Valeriu este contactat telefonic de către numită Obreja Ana-Maria, secretara numitului Buzatu Dumitru, care îi transmite că a fost ‘căutat de șef și era urgent’, ceea ce reprezintă că președintele CJ Vaslui dorea să-i traseze noi sarcini pentru a urgenta întocmirea documentației decontului pentru SC Soragmin SRL

Amanta către directorul DGASPC:  „Prostule, tâmpitule”

Vremea Nouă a relatat că la venirea lui Buzatu la ferma de la Carja, locul stabilit pentru darea mitei, Ana Maria Obreja a intrat "ca o divă" în foișorul unde se servea masa și i-a spus lui Dragoș Cazacu, care pregătise mâncarea și decorul în care șeful său urma să ia șpaga: “Tâmpitule, prostule, unde sunt cartofii? Nu vezi că este numai carne pe masă. Tu nu știi că eu țin post?”.

Foto: Vremea Nouă
Foto: Vremea Nouă

După ce au fost blocate mașinile, cea în care era Buzatu și șoferul, dar și cea în care era Ana Obreja (la volan), Dragos Cazacu și Ioan Buruiană, femeia a început să țipe, apoi i s-a făcut rău. Este pusă la pământ, fiindcă se clătina (probabil a leșinat), potrivit publicației din Vaslui.

După ce au fost blocate mașinile, cea în care era Buzatu și șoferul, dar și cea în care era Ana Obreja (la volan), Dragoș Cazacu și Ioan Buruiană, diva județului începe să țipe și apoi i se face rău. Este pusă la pământ, fiindcă se clatină (probabil a leșinat) și când s-a trezit a avut surpriza să vadă că iubitul ei este cu mâinile întinse pe mașină”.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, a contestat măsura arestului preventiv dispusă sâmbătă, 23 septembrie, de Tribunalul Vaslui în dosarul în care este acuzat de procurorii anticorupţie de luare de mită, contestaţie ce urmează a fi analizată de Curtea de Apel Iaşi în cursul acestei săptămâni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net