O polițistă s-a deghizat în elevă ca să prindă un pedofil. Toată lumea a râs de ea: „Eram îmbrăcată într-o fustă minusculă”

O polițistă s-a îmbrăcat în școlăriță pentru a prinde în flagrant un pedofil periculos. După mai multe zile de pândă, perversul a atacat-o. Doar așa a reușit să-l bage după gratii.

Un pedofil a fost băgat la închisoare de o polițistă deghizată Foto: Pixabay.com
Un pedofil a fost băgat la închisoare de o polițistă deghizată Foto: Pixabay.com

Polițista a lucrat sub acoperire într-o școală

Danni Brooke, care a fost ofițer în poliția londoneză a povestit cum a lucrat sub acoperire într-o școală pentru a prinde un pedofil. Înainte de lansarea cărții ei, The Girl For The Job: True Stories From My Life As An Undercover Cop, Brooke și-a amintit perioada în care i s-a cerut să se deghizeze în adolescentă, scrie Digi24.ro

La ședință, mi-au aruncat uniforma. Imaginați-vă că s-a râs, pentru că sunt o femeie adultă și sunt mamă și eram îmbrăcată într-o fustă minusculă în carouri și șosete până la genunchi”, a povestit ea.

Femeia a îmbrăcat uniforma de școlăriță

Femeia a mai spus că a lucrat sub acoperire în multe cazuri, dar niciunul nu s-a comparat cu acesta. Timp de două săptămâni a îmbrăcat uniforma de elevă și s-a plimbat prin locurile în care putea fi agresorul care făcuse mai multe victime.

Când credea că operațiunea este un eșec, ba chiar șefii i-au spus să se retragă, a apărut pedofilul. „M-am întors și am văzut un individ cu pălărie și toate hainele închise la culoare, care se ascundea după colț. Am început să merg și am auzit pași în spatele meu. Nici nu am apucat să mă întorc și el m-a apucat de gât și m-a trântit jos”, a spus ea.

Bărbatul era infractor sexual condamnat

Echipajul a intervenit în 30 de secunde și l-a reținut pe pedofil, dar pentru Danni a părut o veșnicie. Ulterior, s-a aflat că bărbatul era un infractor sexual condamnat, dar la acea dată avea soție, copii și chiar o amantă care era însărcinată.

Danni Brooke își amintește că a fost premiată pentru rezolvarea acelui caz, însă scrisoarea primită de la un părinte a cărui copil a fost victimă a podofilului a fost recompensa adevărată. „Una dintre mame mi-a scris și mi-a spus că fiica ei nu mai face în pat, nu mai are nevoie de somnifere și aproape că și-a revenit la normal”, a spus ea.

Danni Brooke a părăsit Poliția metropolitană din Londra în 2013, după ce a lucrat 10 ani sub acoperire în cazuri grele, în urma cărora au fost arestați traficanți de droguri și agresori sexuali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net