Pedofil prins de victimă cu ajutorul unei console de jocuri


    Inspiraţia micuţei a ajutat la condamnarea agresorului ei
Inspiraţia micuţei a ajutat la condamnarea agresorului ei

O fetiţă din Marea Britanie a avut inspiraţia de a folosi camera de la consola Nintendo pentru a-şi fotografia agresorul.

Iniţial, John Fisher, în vârstă de 46 de ani, a negat că ar fi abuzat-o pe copila în vârstă de zece ani. Însă a rămas fără cuvinte atunci când a văzut imaginea care îl incrimina. Bărbatul a agresat-o prima dată în ianuarie 2010, iar fata s-a plâns părinţilor. Cum adulţii nu au luat nici o măsură, s-a hotărât să se apere singură.

Anul trecut, incidentul s-a repetat, însă copila a avut inspiraţia de a-şi ţine la îndemână un Nintendo DSi, consolă care, pe lângă jocuri, oferă utilizatorului şi posibilitatea de a face fotografii. Fisher a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare, a fost luat în evidenţă ca pedofil pe termen nelimitat, iar după eliberare nu are voie să se apropie de minori sub 16 ani.

Annabelle Bunn, cea care s-a ocupat de caz, a lăudat-o pe fetiţă: "A fost suficient de curajoasă încât să dezvăluie incidentul. A relatat complet şi corect ce s-a petrecut. Este important ca victimele abuzurilor sexuale să simtă că pot veni să spună ce li s-a întâmplat, indiferent de vârsta lor sau de perioada când a avut loc agresiunea", scrie The Sun.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
Prințul Harry jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg
profimedia 0754235297 jpg