Piticul pedofil a căzut în capcana întinsă de tatăl unei fetiţe

Ultima actualizare:

    Relu Dima a fost  internat la Socola
Relu Dima a fost internat la Socola

A fost prins! Un bărbat de 44 de ani, suspect de pedofilie, a fost ridicat de poliţişti după ce a fost victima unei înscenări puse la cale de un ieşean. Relu Dima suferă de nanism, dar şi de afecţiuni psihice. Individul a fost acuzat de mai mulţi părinţi, în mediul virtual, că ar fi pedofil. Postările la adresa lui Dima au fost văzute şi de un tânăr de 27 de ani, din Iaşi, care a decis să se implice în capturarea lui.

Adrian Ungureanu a decis să-i întindă o capcană lui Relu Dima, scrie adevarul.ro. Tânărul şi-a deschis un cont fictiv de Facebook şi a intrat în dialog cu presupusul pedofil. Piticul a fost de acord să se vadă cu copilul cu care credea că discută pe Internet. „Mi-a cerut poze nud şi m-a întrebat dacă am sânii mari. Ne-am dat întâlnire, l-am prins şi l-am predat”, a povestit Adrian Ungureanu.

Întrebat de ce s-a implicat, ieşeanul a spus că este tatăl unei fetiţe de 2 ani: „Nu vreau ca mâine să-mi trimit copilul după pâine şi să dea peste un asemenea personaj”. După ce l-a prins, Alexandru Ungureau a stat cu piticul pedofil până ce acesta a fost ridicat de oamenii legii.

„Este vorba despre un bărbat de 44 de ani, din judeţul Vaslui, care ar fi abordat mai multe minore pe o reţea socială şi ar fi purtat cu acestea discuţii indecente”, detaliază agentul Ioana Buştiuc, de la Poliţia Iaşi. Relu Dima a fost internat la Institutul „Socola”, întrucât figurează cu handicap psihic. Pentru a-l putea pune oficial sub acuzare, oamenii legii trebuie să afle dacă individul a avut sau nu discernământ. 

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net