Metrorex, situație dificilă. Există o mare probabilitate ca trenurile de metrou să nu mai circule și să rămână în depouri

Liderii USLM, sindicatul reprezentativ al angajaților de la Metrorex, au apăsat butonul de urgență și au anunțat că nu mai sunt bani pentru funcționarea metroului bucureștean. Din acest motiv, începând de miercuri, 15 mai, este foarte posibil ca metroul să ia o pauză.

Sindicaliștii au apăsat butonul de alarmă: nu mai sunt bani la Metrorex!
Sindicaliștii au apăsat butonul de alarmă: nu mai sunt bani la Metrorex!

Sindicaliștii de la metroul bucureștean au anunțat într-o conferință de presă că este foarte posibil ca începând de miercuri, 15 mai, trenurile să rămână în depouri și să nu mai iasă pe traseu. Motivul? Nu mai sunt bani!

„În următoarea perioadă de timp, USLM va face tot ceea ce îi stă în putinţă, conform legii, prin mijloacele pe care le are ca sindicat, să atragă atenţia opiniei publice că este cel mai mare risc, ca de la 15 mai metroul să nu mai circule, CFR Călători să nu mai circule, pentru că nu vor plăti datoriile”, a declarat luni, 13 mai, Marian Artimon, liderul sindicatului de la metrou, USLM.

Mai exact, metroul ar putea să nu mai funcţioneze din 15 mai din cauza neaprobării bugetului și, ca urmare, a neacordării subvenţiei fără de care metroul bucureștean nu poate funcționa. Citește mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
portofel cu bani pixabay jpg
architecture 2609391 1280 jpg
statui insula pastelui shutterstock 171875450 jpg
legs 1867769 1280 jpg
Raceala la pisici pisica cu labuta pe fata 768x512 webp
pyramids 2159286 1280 jpg
urs oreo furat dulciuri jpg
aeronava animawings jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net