Mihalea Bilic, pusă la zid de Dragoș Pătraru. „S-a transformat într-un fel de mall al tuturor nenorocirilor alimentare”

Ultima actualizare:

Mihaela Bilic este unul dintre cei mai cunoscuți medici nutriționiști din România. Este autoarea unei cărți de succes, privind alimentația sănătoasă, vândută în mii de exemplare. Sfaturile ei alimentare pe care le oferă prin intermediul mass-media sunt urmate cu sfințenie, iar în spațiul online este extrem de populară, cu sute de mii de fani pe paginile ei oficiale de pe rețelele sociale. Recent, cunoscutul realizator TV, Dragoș Pătraru i-a adus acuzații grave în emisiunea Starea Nației. „Dacă vrei ceva foarte nociv nu trebuie să alergi de colo până colo. Te duci direct la doamna Bilic”, a spus el. Pătraru a afirmat că medicul nutriționist îndeamnă oamenii să consume alimente care, în realitate, sunt nocive.

image

„Nu mai pot”

Dragoș Pătraru a criticat-o dur pe nutriționista Mihaela Bilic în emisiunea pe care o realizează, Starea Nației. El a afirmat că medicul îndeană oamenii să consume alimente nocive. 

„Și dacă e să vorbim despre oameni fără rușine… Gata, eu nu mai pot. Nu mai rezist, mă predau. Doamna Mihaela Bilic s-a transformat într-un fel de mall al tuturor nenorocirilor alimentare.

Dacă vrei ceva foarte nociv nu trebuie să alergi de colo până colo. Te duci direct la doamna Bilic și îți dă tot ce vrei. Monoglutamați, gume, E-uri, mezeluri, sucuri pe bază de zahăr, pâine albă… Ce să mai… Toate nenorocirile”, a spus Dragoș Pătraru, la Starea Nației.

„Femeia asta e bucuria farmaciștilor. Asta este ultima ispravă a doamnei doctor. Adică, mă rog, dacă i se mai poate spune așa. Franzela albă pentru copilași. Vine școala, spune doamna Bilic, și ce să le dai copiilor? Păi, dă-le pâine albă! Îndoapă-i cu pâine albă! Să se facă grași și frumoși. E belea pâina albă. Da, se face cocoloașe, bile. Mega hrănitoare, mai ales dacă ai copii cu stomacul din fontă.

Auziți de ce e bună pâinea albă, franzela de 2 lei. Citez: «V-ați gândit vreodată că pâinea este alimentul care ne scoate din impas? Dacă e vorba de foame, cu un sendviș rezolvi situația! Nici nu contează ce pui între cele 2 felii de pâine, este ușor de transportat și foarte ușor de consumat».

Deci un medic nutriționist care recomandă o mizerie de pâine pe motiv că scapi de copil. Pe bune? Și mai zice, cea mai importantă chestie – nici nu contează ce pui între felii. Poftim? Ce medic nutriționist poate să recomande așa ceva?”, a mai spus Dragoș Pătraru de la Starea Nației despre recomandările făcute de Mihaela Bilic.

Reacția medicului nutriționist

„Eu îmi păstrez părerile. Nu vreau să comentez. Chiar nu știu ce a zis”, a declarat Mihaela Bilic pentru Fanatik.

„Fiecare scoate lucrurile din context. Nu merită să ne necăjim. Nu am văzut ce a zis sau a postat, nici nu aș vrea să mă uit să nu mă necăjesc”, este reacția nutriționistului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
hacker freepik jpg
Stockholm și eleganța Nordului jpeg
parc 4 jpeg
panselute capitala jpeg
ion iliescu inquam photos jpg
umbrela ploi jpeg
valentin ceausescu in tinerete jpg
principalii candidati la primaria capitalei jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net