1 mai 2022. Programul magazinelor de Ziua Muncii

Ultima actualizare:

Deoarece se apropie Ziua Muncii, 1 mai, mulți români se întreabă care va fi programul magazinelor și mall-urilor în această duminică.  Ca în fiecare an, programul de 1 mai diferă în funcție de sărbătorile de Paște și ziua din săptămână în care pică Ziua Muncii. 

Programul magazinelor de 1 mai 2022
Programul magazinelor de 1 mai 2022

Așadar, mai multe magazine și-au anunțat programul pe care acestea urmează să-l aibă în acest weekend. Unele vor avea un program mai scurt, iar altele vor funcționa după programul lor normal. 

Programul magazinelor de 1 mai 2022: Carrefour

Începem lista programelor magazinelor de 1 mai cu vești bune pentru cetățenii români. Magazinele Carrefour din România vor funcționa după programul lor normal în weekendul de 1 mai din 2022. 

Momentan, Carrefour nu a anunțat nicio schimbare cu privire la programul lanțului de magazine pentru Ziua Muncii, acestea urmând să funcționeze după programul lor obişnuit, adică 07:00 sau 08:00 - 22:00

Citește și Să înceapă distracția! Plajele de pe litoral, gata să primească turiști

Programul Kaufland de 1 mai 2022

Și supermarketurile din lanțul Kaufland vor funcționa după programul lor normal pe data de 1 mai 2022. Mai exact, după programul de weekend.

Magazinele Kaufland vor fi deschise de la ora 08:00 și se vor închide la ora 20:00. 

Programul Cora de 1 mai 2022

Cora nu a anunțat un program special pentru ziua de 1 mai 2022. Așadar, acestea vor funcționa după programul lor special de weekend, adică de la 8.00 până la 21.00 sau 22.00, după caz.

În cazul în care Cora va anunța un program special pentru Ziua Muncii, acesta va fi disponibil pe website-ul oficial al lanţului de hypermarketuri. 

Vezi și Prognoza meteo de 1 mai 2022. Cum va fi vremea la mare, de Ziua Muncii

Programul Lidl de 1 mai 2022

Veștile rămân pozitive chiar și pentru Lidl. Așadar, retailerul nu a anunțat un program special pentru zilele de 1 și 2 mai. 

Așadar, magazinele LIDL din România se vor deschide de la ora 08:00 şi se primi clienţi până la ora 19:00. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net