A fost prins agresorul tinerei din Centrul Vechi. Starea femeii s-a înrăutățit

Ultima actualizare:

Polițiștii l-au depistat și l-au prins pe bărbatul suspectat că ar fi agresat-o pe femeia găsită inconştientă în scara unui bloc din Centrul Vechi, au informat luni surse judiciare, citate de Agerpres. Din păcate, starea femeii s-a înrăutățit și în acest moment este intubată, în stare gravă la secţia ATI a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, potrivit unor surse medicale.

Femeia ar fi fost bătută de un singur bărbat

image

Apar informații noi despre atacul sălbatic asupra femeii de 25 de ani, găsită mutilată și inconștientă în scara unui bloc din Centrul Vechi al Capitalei. Polițiștii au identificat un bărbat care este principalul suspect.

Potrivit informațiilor de până acum, bărbatul a bătut-o cu bestialitate pe femeie în jurul orei 4.00 în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Duminică dimineaţă, în jurul orei 5,40, poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei - Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi au fost sesizaţi că o femeie zace într-o baltă de sânge.

Oamenii legii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au constatat că este vorba despre o femeie care se afla în stare de inconştienţă în scara unui bloc din Sectorul 3 - Centrul Vechi.

Un echipaj de prim-ajutor a transportat victima la spital pentru îngrijiri medicale.

Starea femeii s-a înrăutățit

Rănile suferite în timpul atacul au fost deosebit de grave, iar medicii au spus că tânăra a avut noroc că a supraviețuit. Luni dimineața, starea femeii părea stabilă, însă între timp s-a înrăutățit.

Aceasta se află în prezent la secția ATI ATI a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, intubată, iar starea ei este foarte gravă.

Cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri-DGPMB, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, precizează Poliţia Capitalei.

În cauză, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu poliţiştii, desfăşoară toate demersurile, în vederea depistării celui bănuit de săvârşirea infracţiunii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net