A fost prins principalul suspect în cazul crimei de la baza sportivă din Mamaia

Ultima actualizare:

Un bărbat de 49 de ani este principalul suspect în cazul omorului care a avut loc la Baza Sportivă Neptun din Mamaia. El l-ar fi ucis pe tatăl femeii care administrează complexul. Victima, în vârstă de 69 de ani, a fost bătută, înjunghiată și incendiată. Polițiștii l-au reținut pe suspect. Deocamdată nu se știe care este motivul crimei.

Crima 1 jpg

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că în noaptea de miercuri spre joi, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au depistat un bărbat, de 49 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de omor

Bărbatul bănuit că l-a ucis pe cel care se ocupa de întreținerea bazei sportive din Mamaia a fost depistat pe raza județului Constanța Se presupune că înainte să fugă de la fața locului acesta a căutat să șteargă urmele, încercând incendierea cadavrului.  

„În noaptea de 26 spre 27 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat un bărbat, de 49 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de omor.

În seara de 25 spre 26 iulie a.c., acesta ar fi omorât un bărbat, de 69 de ani, în incinta unei baze sportive din stațiunea Mamaia.

Bărbatul a fost condus și încarcerat, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca astăzi, 27 iulie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, cu propunere legală”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Crima, descoperită de un client

Amintim că, la data de 26 iulie a.c., în jurul 07.05, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, în recepția unei baze sportive din stațiunea Mamaia, se află un bărbat decedat.

Un client care se îndrepta spre terenul de tenis l-a observat pe bărbat într-o baltă de sânge și a alertat autoritățile.

Potrivit informațiilor, victima a fost înjunghiată şi apoi ar fi fost incendiată, având arsuri pe o suprafaţă importantă a corpului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
image
actualitate.net
image
actualitate.net