A fost salvată de pisici! O tânără din Timișoara a scăpat din ghearele morții datorită felinelor ei

Pisicile nu i-au fost doar animale de companie, ci i-au salvat și viața! Este povestea unei tinere din Timișoara, care a fost la un pas de moarte, după ce în bucătăria sa a izbucnit un incendiu. Din fericire, deși nu și-a dat seama de pericolul în care se afla, felinele au făcut tot posibilul să o trezească.

O tânără a fost la un pas să moară, dar a fost salvată de pisicile ei / Foto: Shutterstock
O tânără a fost la un pas să moară, dar a fost salvată de pisicile ei / Foto: Shutterstock

A scăpat ca prin urechile acului datorită pisicilor sale! O tânără din Timișoara a fost la un pas de moarte, după ce un incendiu a izbucnit în bucătăria apartamentului, aflat la etajul al treilea al unui bloc, în jurul orei 9 dimineața. Nenorocirea ar fi avut loc din cauza unui prăjitor de pâine, uitat în priză, care a luat foc din cauza unui scurtcircuit.

„Noroc că a avut pisicile, altfel murea intoxicată”

 Femeia se afla în dormitor și nu era conștientă de pericolul în care se afla, însă, cele trei feline pe care le deținea au făcut tot posibilul să o trezească. „Noroc că a avut pisicile. Altfel murea intoxicată. Pisicile s-au alertat, au scos niște zgomote neobișnuite, ceea ce a trezit-o pe fiica noastră din somn. Ea este bine, este sănătoasă, vine la noi. Pisicile deocamdată sunt la prietenă comună”, a declarat mama tinerei, potrivit stirileprotv.ro.

Tânăra a sunat la 112, iar pompierii au ajuns imediat la faţa locului. Toți vecinii au fost evacuați de pompieri din cauza fumului înecăcios, iar incendiul a fost stins în câteva minute. „Ne-a scos afară, pompierii. Pe toți ne-a scos afară. Dar ne-am speriat până jos, și când am văzut că numai în sufragerie la ăștia sau bucătărie iasă fum, nu foc”, a declarat un vecin.

Deși mama fetei recunoaște că inițial nu a fost de acord cu pisicile fiicei, se pare că, acum, felinele au devenit eroinele familiei. Locuitorii s-au putut întoarce în casele lor după stingerea incendiului. În apartamentul tinerei, o  parte din bucătărie şi câteva bunuri din cameră au fost distruse în timpul incendiului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
masa de paste shutterstock jpg
wizz air avion jpg
image png
iepure paste istock jpg
oua jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net