A plecat la Nervesea, iar ce i s-a întâmplat acolo a fost șocant. Ce boală a descoperit că are un tânăr de 16 ani

Un tânăr, în vârstă de 16 ani, a plecat împreună cu prietenii la Nervesea. S-a distrat seară de seară, însă dintr-o dată i s-a făcut rău. A mers la spital, iar diagnosticul pus de medici a pus unul crunt: avea cancer, scrie adevărul.ro. 

Ce a descoperit băiatul plecat la Neversea Foto: Facebook
Ce a descoperit băiatul plecat la Neversea Foto: Facebook

A crezut că are oreion, dar avea cancer 

  Rareș George Baciu, un adolescent din Pitești, de 16 ani, a plecat la mare, la Neversea, împreună cu prietenii săi. La festival a dansat și a cântat noapte de noapte, împrăștiind în jur veselie și bucuria de a fi tânăr, până când, aproape din senin, gâtul i s-a umflat. Toată lumea a crezut că are oreion.

Părinții au ajuns cât au putut de repede la Constanța și au plecat cu el la București, la Institutul Matei Balș. A făcut câteva teste și analize, iar medicii le-au dat lui și familiei o veste îngrozitoare: Rareș are leucemie. Adolescentul a fost trimis de urgență la Spitalul Fundeni unde este acum internat și are nevoie de sânge. De la aflarea diagnosticului, prietenii și colegii, dar și alte persoane impresionate de povestea lui s-au mobilizat într-o campanie de donare de sânge pentru Rareș.

Rareș George Baciu, în urmă cu câteva zile Foto: Facebook
Rareș George Baciu, în urmă cu câteva zile Foto: Facebook

Drama unui tinere mame diagnosticate cu cancer

Pentru Ana, o tânără mămică în vârstă de numai 28 de ani, universul s-a schimbat într-o clipă. De la bucuria unei căsătorii împlinite, de la emoția de a fi mamă pentru prima dată, de la împlinirea pe care ți-o dau relațiile autentice de prietenie - la deznădejde, disperare, neputință, o frică ce paralizează.

„În luna martie am răcit foarte tare. Din cauza temperaturii care nu mai scădea, am ajuns la spital. În loc să plec de acolo cu o rețetă, am plecat cu o sentință: mielodisplazie, un tip de cancer al sângelui care împiedică organismul să producă celule sănătoase. Nu am înțeles imediat ce mi se întâmplă. A fost ceva cutremurător. Nu concepeam să trăiesc așa ceva”.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
itp 1024x681 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net