Fetița care suferă de cea mai dureroasă boală din lume. Nici părinții nu o pot atinge

Poveste sfâșietoare! Bella Macey, o fetiță de zece anișori din Australia, suferă de o afecțiune extrem de gravă numită sindromul durerii regionale complexe (CRPS), care îi produce dureri îngrozitoare.

Bella Macey, fetița care suferă de sindromul durerii regionale complexe
Bella a fost diagnosticată cu sindromul durerii regionale complexe (Foto: captură video)

Din cauza acestei boli, ea nu poate fi atinsă nici măcar de părinții ei, care trăiesc o adevărată dramă pentru că se simt extrem de neputincioși. „Este cea mai dureroasă afecțiune cunoscută de omenire”, a declarat Emma Macey, mama fetiței, pentru emisiunea „A Current Affair”.

Bella Macey: „Nu pot pune nici măcar un cearșaf pe mine”

Afecțiunea copilei s-a declanșat în timpul unei vacanțe în insulele Fiji, după ce i-a ieșit o bășică pe picior, care ulterior s-a infectat. E o durere foarte puternică. „Mă ustură, mă furnică. Simt tot felul de dureri diferite, de care nu știam că sunt posibile. Nu pot pune pe mine nici măcar un cearșaf, pentru că sunt în agonie”, a explicat micuța.

 Din păcate, afecțiunea de care suferă Bella nu are în prezent nici un leac. Medicii susțin că fata trece prin dureri mai grele decât cele din timpul unei nașteri. Pentru Bella este foarte dificil să-și accepte boala.

Bella Macey
Bella Macey spune că trece prin dureri cumplite (Foto: captură video)

Înainte era sportivă, alerga foarte mult, iar acum nu mai poate merge fără să urle de durere. Chiar și atingerea apei o face să plângă. Ea urmează un tratament amplu, ia 18 medicamente diferite pe zi, dar până acum nimic nu i-a ameliorat durerea. Recent, o clinică din SUA a acceptat să o trateze și a redat speranța familiei sale.

Părinții ei au lansat o campanie de strângere de fonduri, pentru a ajuta la acoperirea costurilor tratamentului Bellei. „Este cu adevărat o condiție îngrozitoare. Provoacă dureri mai mari decât cea a nașterii pe scara durerii McGill”, a afirmat dr. Katinka van der Merwe, specialist mondial în patologie.

„Tratamentul este foarte amplu. Constă în reabilitarea sistemului nervos central și înlăturarea barierelor pentru ca organismul să se poată vindeca din interior, începând cu sistemul nervos central”, a mai spus van der Merwe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net