A rămas și fără ultimul copil! Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești, decăzută din drepturile părintești

Ultima actualizare:

Povestea gemenilor care au căzut, în vara anului trecut, de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești a îngrozit o țară întreagă. Revolta tuturor a fost cu atât mai mare cu cât tragedia s-a produs în timp ce mama copiilor făcea live pe Facebook și asculta muzică. Cazul, super mediatizat la acea vreme, revine în actualitate azi, când aflăm că femeia vinovată de moartea micuților a fost decăzută din drepturile părintești. Prin urmare, ultimul ei copil, un băiat de șase ani, va fi plasat în grija tatălui. 

Mama gemenilor este acuzată de ucidere din culpă
Mama gemenilor este acuzată de ucidere din culpă

O veste teribilă a cutremurat toată suflarea Ploieștiului, anul trecut, mai exact în seara zilei de 11 august. Doi copii în vârstă de un an jumătate, gemeni, Beatrice și Moise, s-au urcat pe un dulap din camera lor, au ajuns pe pervazul ferestrei si au căzut în gol zece etaje. Corpurile neînseflețile ale micuților au fost ridicate de pe trotuarul din fața blocului în care locuiau. În tot tot acest timp, mama copiilor se afla în altă cameră și pierdea vremea pe o rețea de socializare. 

După ce a aflat că cei doi copii sunt morți, femeia a încercat să se arate îndurerată, dar nu prea a reușit să păcălească pe nimeni. Prin urmare, femeia a fost internată la psihiatrie pentru o expertiză medicală, iar apoi acuzată de ucidere din culpă.

Imediat după teribilul accident, Protecția Copilului a solicitat ca femeia, care mai are un băiat de șase ani, să fie decăzută din drepturile părintești. Miercuri, 9 februarie 2022, judecătorii au admis solicitarea.

Mama gemenilor, decăzută din drepturile părintești. Decizia nu este definitivă

Cererea de decădere din drepturi a mamei care, în loc să aibă grijă de copiii ei, stătea pe rețelele de socializare, a fost înaintată de cei de la Protecția Copilului. Miercuri, judecătorii au admis această solicitare, însă decizia nu este definitivă. Însă, până la contestarea acestei decizii, femeia, care mai are un băiețel de șase ani, a fost decăzută în totalitate din drepturile părintești. Copilul, ultimul rămas, va fi plasat în grija tatălui.

Între timp, femeia este cercetată pentru ucidere din culpă, a anunţat anterior Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti. 

“La data de 18.08.2021 s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de mama minorilor decedaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, aceasta fiind audiată în calitate de suspectă în cauză. Din probele administrate în cauză până în prezent a rezultat la data de 11.08.2021, minorii în vârstă de doi ani, fiind lăsaţi nesupravegheaţi de către mama lor, s-au urcat pe un corp de mobilier din apropierea ferestrei dormitorului şi s-au precipitat de la etajul 10 al imobilului unde locuiau, rezultând decesul acestora”, se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net