Mama gemenilor morți la Ploiești, live pe internet, în ritmuri de manele, la două zile de la înmormântarea copiilor

Ultima actualizare:

    Andreea a postat pe internet un nou videoFoto: antena3.ro
Andreea a postat pe internet un nou videoFoto: antena3.ro

Externată de la Psihiatrie pentru a lua parte la înmormântarea gemenilor căzuți de la etajul 10 în Ploiești, mama copiilor a rămas acasă și și-a reluat vechile obiceiuri. La numai două zile de când și-a luat rămas bun de la cei doi copilași care au sfârșit atât de tragic, Andreea a apărut din nou live pe internet, ascultând manele.

Gemenii de numai 2 anișori care au sfârșit pe asfalt, în timp ce mama lor făcea live pe Facebook, au fost înmormântați în week-end. Andreea, mama lor, care se afla internată la Psihiatrie încă din seara tragediei, a fost externată sâmbătă, tocmai pentru a-și putea conduce pe ultimul drum copilașii. Deși criticată în toate mediile că nu și-a supravegheat micuții, astfel încât să nu se ajungă la situația care le-a provocat moartea, femeia merge înainte și are apariții specific celor dinainte.

„De-ar fi să o iau de la început, nu am nimic de pierdut”

Luni, la două de la înmormântare, ea a postat un video pe o altă rețea de socializare, în care se poate vedea că fredonează o manea. Mai mult, acest cont pe Tik Tok este unul nou, întrucât cel deținut înainte de nenorocire îi fusese închis. „De-ar fi să o iau de la început, nu am nimic de pierdut”, transmit versurile melodiei postate de mama copiilor gemeni.   


    Micuții au fost conduși pe ultimul drum sâmbătă, 14 august Foto: antena3.ro
Micuții au fost conduși pe ultimul drum sâmbătă, 14 august Foto: antena3.ro

Sâmbătă, Beatrice și Moise au fost conduși pe ultimul drum de mamă, tatăl biologic, bunică, rude și mulți necunoscuți impresionați de sfârșitul lor crunt. Lacrimi, sicrie albe acoperite de flori, coroane, lumânări, jucării și multă durere! Toată lumea a deplâns soarta crudă a celor doi micuți.     

Femeia se prostitua   

Gemenii Beatrice și Moise, care au sârșit în seara zilei de 11 august, trăiau o dramă în viața de zi cu zi. Fără tatăl biologic lângă ei și cu o mamă fără preocupări materne, micuții au căzut pradă nepăsării celei care le-a dat naștere. În seara fatidică, Andreea nu a fost nici băută, nici drogată, spun autoritățile. Doar ... neglijentă cu micuții, așa cum spun acum toate rudele ei. Mai mult, cei care o cunoșteau susțin că un astfel de comportament era un obicei, nu o întâmplare. Chiar bunica gemenilor o acuză pe mama care și-a pierdut copiii de prostituție: „Ştia şi primăria din comună, i-au venit amenzi de la prostituţie sau cum Dumnezeu se zice. N-am mai vorbit cu ea că am bătut-o că mi-a luat copiii şi a plecat şi mi-a dat block la număr, cred că este vreo lună de zile”. La fel susține și fratele Andreei. „Făcea prostituție, umbla cu tot felul de băieți. A fost plecată și-n Italia, se plimba numai cu mașini scumpe și copiii mureau de foame”, a spus fratele femeii.

Mama pe Facebook, micuții inconștienți pe asfalt    


    Moise și Beatrice au căzut de la etajul 10 în seara zilei de 11 august  Foto: ziarulincomod.ro
Moise și Beatrice au căzut de la etajul 10 în seara zilei de 11 august Foto: ziarulincomod.ro

În seara zilei de 11 august, cei doi copilași au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești, timp în care mama lor, Andreea, făcea un live pe Facebook. În video respectiv se aud chiar și sirenele ambulanțelor în fundal, însă femeia își vede nestingherită de „treabă”, cerându-i fiului de 5 ani să-i aducă o țigară și continuând să fredoneze melodii. Înregistrarea se oprește brusc, în momentul în care autoritățile bat puternic în ușă să o anunțe că medicii luptă pentru viața copiilor ei, în fața blocului. 

Citește: 

Beatrice și Moise, copilașii care au căzut de la etaj, au fost înmormântați. Mama gemenilor, externată pentru funeralii

Mama gemenilor morţi la Ploieşti, internată la Psihiatrie în stare de șoc. Nu a putut fi audiată. Rudele îi aduc acuzații grave

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
condimente jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net