Soțul femeii care a născut după tragedia de la Bălțați: ”Suntem foarte norocoşi”

Drama de la Bălţaţi este greu de descris în cuvinte! Familiile celor şapte persoane care s-au prăpădit în accidentul cumplit de marţi trec prin momente grele, impresionând o ţară întreagă. 

Cristi şi Maria Bihăilă au devenit părinţi în ziua accidentului. Foto: Facebook
Cristi şi Maria Bihăilă au devenit părinţi în ziua accidentului. Foto: Facebook

În urma nenorocirii de pe şosea a apărut însă şi un miracol. Tânăra Maria, aflată în ambulanţa lovită în accident, a născut un băieţel perfect sănătos.

Şapte familii sunt îndoliate în urma accidentului rutier de la Bălţaţi (Iaşi), unde un camion a pierdut marţi controlul direcţiei de mers, a intrat pe contrasens şi a spulberat un microbuz cu muncitori şi a lovit o ambulanţă care transporta o femeie gravidă, gata să nască.

La numai câteva ore după ce s-a petrecut accidentul, tânăra care se afla în ambulanţa implicată în evenimentul rutier a născut un băieţel perfect sănătos, de 2,7 kilograme, la Maternitatea „Elena Doamna” din Iaşi.

Atât femeia, cât şi soţul ei, încă sunt în stare de şoc şi realizează cât de norocoşi au fost.

Maria: «M-am lovit la spate»

Maria Ermina Bihalea are 24 de ani şi locuieşte în Fărcăşeni, comuna Strunga, acolo de unde a luat-o ambulanţa care urma s-o ducă la spital. Ea a povestit clipele de coşmar prin care a trecut.

“Mi s-a rupt apa şi a venit salvarea după mine. Îmi amintesc că a frânat, am simţit o zdruncinătură şi m-am lovit la spinare. A ieşit fum şi asistenta a întrebat ce s-a întâmplat, iar şoferul a spus că a fost un accident. M-am speriat. Eram panicată, m-am născut a doua oară!”, a povestit tânăra pentru stirileprotv.ro.

Cristi Bihalea, soţul Mariei, care a ajuns imediat la locul tragediei, şi-a dat seama câtă şansă a avut femeia. „Am fugit sus, la nevastă-mea, că era în ambulanţă. A fost un şoc. Încă nici nu realizăm... Suntem foarte norocoşi, n-avem cuvinte”, a completat Cristi.

Şi-a pierdut al patrulea copil

Printre oamenii care îşi plâng morţii se numără şi o bătrână în vârstă de 92 de ani, din comuna Balş (Iaşi).

De altfel, patru dintre cei şapte bărbaţi decedaţi în accident locuiau în această localitate, scri bzi.ro. Femeia îl plânge acum Mitică Bariz (52 de ani), ultimul dintre cei patru copii pe care i-a avut.

Devastată de durere, bătrâna trebuie acum să-l îngroape şi pe el. Bărbatul care a pierit pe şosea în ziua blestemată lucra ca instalator.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net