Soțul femeii care a născut după tragedia de la Bălțați: ”Suntem foarte norocoşi”

Drama de la Bălţaţi este greu de descris în cuvinte! Familiile celor şapte persoane care s-au prăpădit în accidentul cumplit de marţi trec prin momente grele, impresionând o ţară întreagă. 

image
Cristi şi Maria Bihăilă au devenit părinţi în ziua accidentului. Foto: Facebook

În urma nenorocirii de pe şosea a apărut însă şi un miracol. Tânăra Maria, aflată în ambulanţa lovită în accident, a născut un băieţel perfect sănătos.

Şapte familii sunt îndoliate în urma accidentului rutier de la Bălţaţi (Iaşi), unde un camion a pierdut marţi controlul direcţiei de mers, a intrat pe contrasens şi a spulberat un microbuz cu muncitori şi a lovit o ambulanţă care transporta o femeie gravidă, gata să nască.

La numai câteva ore după ce s-a petrecut accidentul, tânăra care se afla în ambulanţa implicată în evenimentul rutier a născut un băieţel perfect sănătos, de 2,7 kilograme, la Maternitatea „Elena Doamna” din Iaşi.

Atât femeia, cât şi soţul ei, încă sunt în stare de şoc şi realizează cât de norocoşi au fost.

Maria: «M-am lovit la spate»

Maria Ermina Bihalea are 24 de ani şi locuieşte în Fărcăşeni, comuna Strunga, acolo de unde a luat-o ambulanţa care urma s-o ducă la spital. Ea a povestit clipele de coşmar prin care a trecut.

“Mi s-a rupt apa şi a venit salvarea după mine. Îmi amintesc că a frânat, am simţit o zdruncinătură şi m-am lovit la spinare. A ieşit fum şi asistenta a întrebat ce s-a întâmplat, iar şoferul a spus că a fost un accident. M-am speriat. Eram panicată, m-am născut a doua oară!”, a povestit tânăra pentru stirileprotv.ro.

Cristi Bihalea, soţul Mariei, care a ajuns imediat la locul tragediei, şi-a dat seama câtă şansă a avut femeia. „Am fugit sus, la nevastă-mea, că era în ambulanţă. A fost un şoc. Încă nici nu realizăm... Suntem foarte norocoşi, n-avem cuvinte”, a completat Cristi.

Şi-a pierdut al patrulea copil

Printre oamenii care îşi plâng morţii se numără şi o bătrână în vârstă de 92 de ani, din comuna Balş (Iaşi).

De altfel, patru dintre cei şapte bărbaţi decedaţi în accident locuiau în această localitate, scri bzi.ro. Femeia îl plânge acum Mitică Bariz (52 de ani), ultimul dintre cei patru copii pe care i-a avut.

Devastată de durere, bătrâna trebuie acum să-l îngroape şi pe el. Bărbatul care a pierit pe şosea în ziua blestemată lucra ca instalator.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Regina Elisabeta
Ioana Petric jpg
BeFunky collage (12) jpg
Horoscop 29 septembrie sursa foto Pixabay
echipa nationala a iranului foto Captură video Twitter jpg
Lloyd Austin FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta