Gravida care a scăpat teafără din accidentul de la Iași, primele declarații despre tragedie

Ultima actualizare:

Marți, un accident cumplit, în urmă căruia 7 persoane și-au pierdut viața, a avut loc în Iași. Un autovehicul a intrat în coliziune cu o ambulanță, iar în urma impactului devastator doar persoanele din Salvare au scăpat cu viață. Între ele, o gravidă care a adus pe lume un băiețel sănătos. 

Femeia se simte bine Sursă foto: Antena 3
Femeia se simte bine Sursă foto: Antena 3

Femeia care a născut ieri, după ce afost implicată în tragicul accident din Iași, a acordat un interviu pentru Antena 3, în care a vorbit despre incident, dar și despre cum se simte în prezent.

Întrebată care este starea ei de sănătate, femeia în vârstă de 37 de ani, a mărturisit că momentan se simte bine și este fericită că a scăpat teafără în urma accidentului. A dezvăluit că a reușit să își vadă copilul aseară, prin geam, iar doctorul a asigurat-o că micuțul este perfect sănătos. 

"Mă simt bine. Îmi amintesc că aveam o durere la spate. Apa s-a rupt de acasă. M-am bucurat că nu am păţit nimic. Eram bine după izbitura care a fost. Copilul l-am văzut un pic aseară, prin geam", a mărturisit femeia, la Antena 3.

Viteza excesivă ar fi fost cauza producerii accidentului

Potrivit primelor ipoteze luate în calcul de anchetatori, autocamionul ar fi pierdut controlul direcției într-o curbă, cel mai probabil din cauza vitezei excesive, și a lovit ambulanța. Apoi a pierdut complet controlul și a intrat în coliziune forntală cu autoutilitara care cirucla în spatele ambulanței.     

Zona în care s-a produs impactul devastator este una dintre cele mai periculoase porţiuni de şosea din România. Acest lucru este indicat de cele 46 de cruci aflate pe marginea drumului european, pe o distanţă de aproximativ patruzeci de kilometri.

Una dintre victimele accidentului de la Iași, presimțire sumbră înainte de tragedie

Marcel Moroșanu, unul dintre muncitorii morți în accidentul din județul Iași, a avut o presimțire sumbră înainte să plece de acasă, potrivit mărturisirilor făcute de familia bărbatului. ”Aveți grijă de copii”, i-ar fi zis soției și mamei sale, înainte să iasă pe ușa casei, pentru ultima oară.

În urma accidentului a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Potrivit anchetatorilor, cel care se face vinovat pentru tragedie este tânărul de 26 de ani care se afla la volanul autocamionului. Acesta și-a pierdut viața în urma impactului, iar tatăl său, care muncește de o bună perioadă de timp în Italia, a aflat din presă despre moartea fiului. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net