Gravida care a scăpat teafără din accidentul de la Iași, primele declarații despre tragedie

Marți, un accident cumplit, în urmă căruia 7 persoane și-au pierdut viața, a avut loc în Iași. Un autovehicul a intrat în coliziune cu o ambulanță, iar în urma impactului devastator doar persoanele din Salvare au scăpat cu viață. Între ele, o gravidă care a adus pe lume un băiețel sănătos. 

image
Femeia se simte bine Sursă foto: Antena 3

Femeia care a născut ieri, după ce afost implicată în tragicul accident din Iași, a acordat un interviu pentru Antena 3, în care a vorbit despre incident, dar și despre cum se simte în prezent.

Întrebată care este starea ei de sănătate, femeia în vârstă de 37 de ani, a mărturisit că momentan se simte bine și este fericită că a scăpat teafără în urma accidentului. A dezvăluit că a reușit să își vadă copilul aseară, prin geam, iar doctorul a asigurat-o că micuțul este perfect sănătos. 

"Mă simt bine. Îmi amintesc că aveam o durere la spate. Apa s-a rupt de acasă. M-am bucurat că nu am păţit nimic. Eram bine după izbitura care a fost. Copilul l-am văzut un pic aseară, prin geam", a mărturisit femeia, la Antena 3.

Viteza excesivă ar fi fost cauza producerii accidentului

Potrivit primelor ipoteze luate în calcul de anchetatori, autocamionul ar fi pierdut controlul direcției într-o curbă, cel mai probabil din cauza vitezei excesive, și a lovit ambulanța. Apoi a pierdut complet controlul și a intrat în coliziune forntală cu autoutilitara care cirucla în spatele ambulanței.     

Zona în care s-a produs impactul devastator este una dintre cele mai periculoase porţiuni de şosea din România. Acest lucru este indicat de cele 46 de cruci aflate pe marginea drumului european, pe o distanţă de aproximativ patruzeci de kilometri.

Una dintre victimele accidentului de la Iași, presimțire sumbră înainte de tragedie

Marcel Moroșanu, unul dintre muncitorii morți în accidentul din județul Iași, a avut o presimțire sumbră înainte să plece de acasă, potrivit mărturisirilor făcute de familia bărbatului. ”Aveți grijă de copii”, i-ar fi zis soției și mamei sale, înainte să iasă pe ușa casei, pentru ultima oară.

În urma accidentului a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Potrivit anchetatorilor, cel care se face vinovat pentru tragedie este tânărul de 26 de ani care se afla la volanul autocamionului. Acesta și-a pierdut viața în urma impactului, iar tatăl său, care muncește de o bună perioadă de timp în Italia, a aflat din presă despre moartea fiului. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
cub anamaria prodan animat gif
visarion alexa
telefon imagine ilustrativa foto Daniel Guță jpg
putin anexare regiuni ucrainene 30 sept 2022 epa efe
image
image
image
image
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg