Una dintre victimele accidentului de la Iași, presimțire sumbră înainte de tragedie: «Aveți grijă de copii»

Un accident teribil a avut loc marți în Iași. Șapte familii își plâng morții, după imăactul devastator care a curmat viața a șapte persoane. Șase dintre victime se cunoșteau dein copilărie și aveau o prietenie strânsă. 

image
Șapte persoane au murit în urma impactului devastator Sursă foto: ISU Iași

În dubița implicată în accident se aflau cinci muncitori și șoferul. Toți munceau în construcții  și se cunoșteau de mulți ani pentru că locuiau în sate învecinate. 

Marcel Moroșanu, unul dintre muncitorii morți în accidentul din județul Iași, a avut o presimțire sumbră înainte să plece de acasă, potrivit mărturisirilor făcute de familia bărbatului. ”Aveți grijă de copii”, i-ar fi zis soției și mamei sale, înainte să iasă pe ușa casei, pentru ultima oară.

Primele concluzii ale anchetatorilor

Potrivit primelor ipoteze luate în calcul de anchetatori, autocamionul ar fi pierdut controlul direcției într-o curbă, cel mai probabil din cauza vitezei excesive, și a lovit ambulanța. Apoi a pierdut complet controlul și a intrat în coliziune forntală cu autoutilitara care cirucla în spatele ambulanței. Conform informațiilor oferite de oamenii legii, atât utilitara, cât și ambulanța circulau în mod regulamentar atunci când s-a produs accidentul. 

În urma impactului devastator și-au pierdut viața șapte persoane: șase persoane aflate în autoutilitară și șoferul de pe TIR. Persoanele aflate în ambulanță au suferit răni minore. 

Gravida care se afla în ambulanță în momentul producerii impactului a născut un bebeluș sănătos, potrivit declarațiilor medicilor. Tot ei sunt cei care au menționat că tânără a fost depistată pozitiv pentru noul coronavirus, în urma investigațiilor făcute la spital. 

„Ea a fost adusă la noi în urma faptului că este şi cu infecţie COVID, cu naştere declanşată, cu membranele rupte. În momentul de faţă este la început de travaliu. Am evaluat atât gravida, cât şi fătul. Starea lor este bună, nu au fost afectaţi în niciun fel de accidentul respectiv. Supraveghem şi sperăm să nască natural, copilul nefiind estimat foarte mare la această vârstă de sarcină. Mai departe, să vedem cu evoluează, sperăm sa fie bine. În momentul în care va fi născut, copilului i se vor face evaluări prin teste PCR repetate, să vedem dacă există o contaminare care poate fi mai degrabă în tipul naşterii", a explicat medicul Răzvan Socolov, de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie "Elena Doamna".

    Puteți urmări știrile Click! și pe Google News.  

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
marilyn monroe
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
balasoiu fb jpg
image
image
image
image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg