Imagini cu impact emoțional cu victimele tragediei din Iași. Oamenii zac pe asfalt VIDEO

Ultima actualizare:

Un accident rutier cumplit a avut loc, luni dimineață, în jurul orei 06.40, pe o șosea din județul Iași. Șoferul unui camion a derapat într-o curbă, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. Din față veneau alte două autoturisme: o ambulanță, care transporta o femeie gravidă la spital, și un microbuz plin cu călători. Impactul a fost devastator. 7 oameni și-au pierdut viața.

UPDATE, ora 12.00.  Șoferul care se afla la volanul Ambulanței și care a fost implicat în accidentul rutier de la Bălțați, judeţul Iași, a intrat în sala de chirurgie având un hemopetitoneu dar și o ruptură de splină, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași. 

În momentul de față, traficul în zonă este paralizat. La locul accidentului s-a format o coadă de mașini care se întinde pe o rază de 3 kilometri, spre Tg. Frumos.

Andrei Radu avea 30 de ani și se afla la volanul camionului. La un moment dat, încă nu se știe de ce, tânărul derapează, pierde controlul mașinii și se izbește frontal de alte două autovehicule care veneau din sens opus. Acroșează ma întâi o ambulanță, iar apoi spulberă un microbuz, condus de Constantin Pralea, de 39 de ani. 

Andrei Radu urma să se căsătoarescă peste câteva luni. 

În accident au murit 7 persoane: șoferul camionului, șoferul microbuzului, dar și călătorii pe care îi transporta și care se duceau la muncă. La fața locului au ajuns de urgență salvatorii. Fuseseră alertați printr-un apel la 112. Zona a fost împânzită cu ambulanțe, mașini de la descarcerare, poliție, pompieri.  Medicii nu au mai putut face nimic pentru victime. Cadavrele au fost scoase dintre fiarele contorsionate și transportate direct la morgă.

Cum se simt supraviețuitorii

Doar cei din ambulanță au scăpat cu viață. Iar asta pentru că au avut norocul ca mașina Salvării să fie doar acroșată de camion. Din primele informații, femeia gravidă, asistența și șoferul sunt în afara oricărui pericol. Iată ce au declarat medicii:

„Un apel la 112 ne anunţă înainte de ora 7 un accident rutier cu victime multiple, implicate cu persoane din 3 autovehicule, dintre care şi o ambulantă de la SAJ Iaşi. A fost trimise iniţial 4 echipaje, s-a suplimentat apoi cu încă 3 echipaje, mai mulţi medici, paramedici şi asistenţi. Au fost găsite iniţial 6 persoane inconştiente, s-au evaluat, s-a început resuscitarea, iar pentru unii dintre ele s-a declarat imediat decesul. A şaptea persoană, şoferul dubitei, a fost găsit şi el în stop prin traumă. S-a efectuat resuscitarea aproximativ o oră, fără răspuns. Astfel încât, bilanţul deceselor este de 7, persoane din două autovehicule la locul accidentului.

Cei trei din ambulanţă erau stabili. Gravidă, pacienta care se afla în ambulanţă, e stabilă hemodinamic şi a fost transportată la maternitate. Şoferul şi asistenta de pe ambulanta au fost preluaţi de echipajele noastre şi transportate la UPU. Sunt stabili, conştienţi, au doar câteva contuzii. Au fost evaluaţi, speram să nu aibă nevoie de intervenţii chirurgicală, ortopedica sau de internare şi sperăm că evoluţia lor să fie una favorabilă. Din păcate, energia cinetică a produs leziuni extrem de severe la cei 7 implicaţi şi decedaţi în acest accident”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Imagini șocante de la locul accidentului. Sunt greu de privit

Imediat au apărut și primele imagini cu accidentul terbil care a avt loc azi dimineață la Iași, și în urma căruia și-au pierdut viața 7 persoane. Sunt imagini greu de privit.  A fost carnagiu pe șosea! Imaginile de la locul accidentului sunt terifiante. Peste tot nu se văd decât fiare contorsionate, cioburi, geamuri sparte, resturi din ceea ce odată era o portieră, un motor, un parbriz..

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net