Un tânăr de 19 ani a murit sub roţile unui TIR. Familia e disperată: "Mihai nu avea motive să se sinucidă"

Detalii în cazul tânărului care şi-a găsit sfârşitul săptămâna trecută! Mihai a pierit în teribilul accident produs pe DN 72 Târgovişte - Găeşti, între satele Picior de Munte şi Şuţa Seacă. El era un băiat cuminte şi învăţa bine, după cum spun apropiaţii, care nu-şi explică episodul nefericit.

Apropiaţii îl descriu  pe Mihai ca pe un băiat  inteligent şi cuminte. Foto: Facebook
Apropiaţii îl descriu pe Mihai ca pe un băiat inteligent şi cuminte. Foto: Facebook

Plâns de toată lumea! Mihai, în vârstă de 19 ani, lucra la un magazin de electronice şi electrocasnice din Găeşti (Dâmboviţa). În perioada liceului, el a fost olimpic la matematică. Băiatul era iubit şi apreciat de toţi cei care l-au cunoscut.

Aflat la volanul unui BMW, el venea dinspre Găeşti şi, la un moment dat, ar fi stins farurile şi ar fi intrat pe celălalt sens, unde s-a ciocnit violent de un TIR, încărcat cu pavele din ciment. „A venit pe contrasens şi a intrat în mine. Nu există nici un fel de urmă de frânare. A stins farurile, a intrat pe contrasens şi a intrat sub mine. Nu depăşea pe nimeni, a vrut să se sinucidă. Ce o fi avut, el ştie”, a declarat şoferul camionului.

Tânărul se afla singur în maşină şi, în urma impactului puternic, a rămas încarcerat în maşină. Din nefericire, n-a mai putut fi salvat de echipajul medical sosit de urgenţă, rănile sale fiind extrem de grave.

Maşina s-a făcut  praf în urma  impactului  violent. Foto: ISU Dâmboviţa
Maşina s-a făcut praf în urma impactului violent. Foto: ISU Dâmboviţa

«A stins farurile şi a intrat pe contrasens»

Cu zece minute înainte de accidentul în care s-a prăpădit, Mihai a sunat-o pe prietena sa, fiică de poliţist, şi i-a spus că a luat de mâncare şi că se îndreaptă spre casă. „Era cel mai bun băiat, cel mai cuminte. Nu avea de ce să se sinucidă. Trebuia să vină acasă, luase de mâncare, ca să stea la masă cu Ana, iubita lui. Ce rost avea să facă asta?”, se-ntreabă Olivia, sora şoferului, potrivit targovistenews.ro.

„La locul evenimentului ne-am deplasat cu două autospeciale de descarcerare. Am găsit un autoturism care a avut un impact frontal, din care a rezultat decesul conducătorului din autoturismul BMW”, a declarat plutonierul-adjutant Adin Prodan, şef Gardă Intervenţie la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa.

Se pare că acesta conducea maşina unui agent de poliţie, tatăl iubitei sale, scrie adevarul.ro. Cunoscuţii tânărului exclud însă posibilitatea unei sinucideri şi cred că ar putea fi vorba despre o defecţiune tehnică. Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările.

Călcaţi intenţionat cu maşina?

O româncă în vârstă de 43 de ani şi fiul ei de 5 ani şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier în Austria, după ce au fost spulberaţi pe o şosea din Villah de o şoferiţă, tot româncă. Autorităţile austriece investighează o posibilă crimă, existând îndoieli că a fost un simplu accident. Şoferiţa, o tânără de 37 de ani, a fugit după accident, fiind găsită în scurt timp de poliţişti, la aproximativ 500 de metri de locul tragediei, într-o pădure. Era grav rănită, dar nu din cauza coliziunii, ci posibil din cauza tăieturilor de cuţit auto-provocate pe mai multe părţi ale corpului, arată observatornews.ro. Se pare că şoferiţa ar fi avut o relaţie cu fostul soţ al victimei şi ar fi comis oroarea din răzbunare. Autorităţile autriece speră să facă repede lumină în acest caz. 

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net