Răsturnare de situație în dosarul Raisei! Un martor cheie urmează să fie audiat

Ultima actualizare:

Noi probe au apărut în dosarul Raisei, fata care și-a pierdut viața pe trecerea de pietoni, după ce a fost călcată de o mașină de poliție. Se pare că o șoferiță care mergea în spatele vehiculului de Poliție a sursprins tragicul moment pe camera de bord. 

Răsturnare de siutație în dosarul Raisei Sursă foto: captură video
Răsturnare de siutație în dosarul Raisei Sursă foto: captură video

Martorul care ar putea schimba întregul curs al procesului a fost descoperit de către familiile celor două victime implicate în accident. Anchetatorii nu știau de acest martor. 

Adrian Cuculis, avocatul care reprezintă familia Raisei, fetița moartă în accidentul produs la data de 13 ani în Capitală, a dezvăluit care vor fi pașii următori din cadrul anchetei și cum ar putea fi folosită mărturia noului martor.

"Imaginile ar urma să ne parvină şi nouă săptămâna aceasta, o să le prezentăm procurorului şi o să cerem inclusiv audierea ei", afirmă Adrian Cuculis, confrom Adevărul. 

Mașina de poliție în care se afla agentul care a provocat accidentul a fost dusă la expertiza tehnică, iar agentul a ajuns din nou în fața anchetatorilor pentru a vorbi despre cele petrecte.

Mașina polițistului va fi suspusă expertizei tehnice

Testele vor dura o perioadă semnificativă de timp, aproximativ două luni. La finalul acestora, anchetatorii și procurorii vor cunoaște cu ce viteză circula polițistul, dar și în ce stare tehnică se afla mașina în ziua producerii teribilului accident. 

Marina, fetița de 13 ani, care a suferit mai multe răni, dar a scăpat cu viață în urma impactului, ar dori să colaboreze cu anchetatorii pentru a le povesti versiunea ei asupra celor întâmplate.

"E bine şi vrea să ajute la aflarea adevărului, chiar susţine că vrea să fie audiată. Bine, nu chiar în termenii ăştia, că vrea să vorbească cu procurorul, să-i explice ce s-a întâmplat acolo", adaugă Adrian Cuculis. 

Mai mult decât atât, cele două familii îndurerate doresc ca polițistul care a provocat accidentul din data de 13 ani, soldat cu moartea unei fetițe de 11 ani, să fie suspus testului poligraf. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!     

image
image
image
image
image
image
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net