O șoferiță băută a lovit două mașini în Iași. Cum a reușit ”performanța”

Accidentele produse de bărbați băuți au devenit o obișnuință. Însă evenimentele rutiere care au în prim-plan femeie băute aflate la volan sunt o raritate. Un astfel de eveniment a avut loc zilele trecute în Iași, unde o șoferiță sub influența alcoolului a lovit două mașini 

Șoferița și mașina implicată în accident. Foto: bzi.ro
Șoferița și mașina implicată în accident. Foto: bzi.ro

Paula Oana Giurcă este o contabilă din Iași. A dat peste cap probabil mai multe pahare de alcool și s-a urcat la volanul autoturismului propriu marca Mercedes scriu jurnaliștii de la bzi.ro. Nu a reușit să ajungă la destinație pentru că s-a izbit cu mașina pe care o conducea de un alt autovehicul care a fost proiectat în altul.  

Când au ajuns la locul incidentului, oamenii legii au observat că tânăra mirosea a alcool și au decis să o testeze cu aparatul alcool-test. Valoarea indicată de alcool-test a fost mare, de peste 1 la mie. Polițiștii au condus șoferița băută la o unitate medicală, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Ce spun polițiștii despre șoferița băută  

”Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în noaptea de 21 spre 22 ianuarie a.c., o femeie de 30 de ani ar fi condus un autoturism, pe raza municipiului Iași și ar fi intrat în coliziune cu un alt auto, care ulterior ar fi fost proiectat într-un alt auto, în urma impactului rezultând doar pagube materiale.  

În urma testării soferiței cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate”, a precizat pentru bzi.ro, Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași. 

Șoferița a fost reținută pentru 24 de ore 

Tânăra contabilă Oana Paula Giurcă a fost audiată pe data de 25 ianuarie 2022 de către polițiști. Ulterior, aceștia au decis să o rețină pentru 24 de ore pentru că s-a urcat la volan sub influența alcoolului și a lovit două autoturisme. Pe 26 ianuarie, oamenii legii au decis să o plaseze pe tânără sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net