Video incredibil! Două autoutilitare MAI au căzut într-o fântână arteziană, la Satu Mare

22 ianuarie 2022

Nu vezi asta ├«n fiecare zi! Dou─â autoutilitare MAi, aflate ├«n misiune, au distrus noua f├ónt├ón─â artezian─â din Satu-Mare, chiar ├«nainte de a fi inaugurat─â. Anun╚Ťul autorit─â╚Ťilor vine ├«nso╚Ťit de imagini incredibile, publicate de presa local─â.

masina pompieri jpg
Foto: www.presasm.ro

F├ónt├óna artezian─â a fost construit─â pe platoul Pie╚Ťei 25 Octombrie din Satu Mare ╚Öi, potrivit Antena 3.ro, nu a avut parte ├«nc─â de o inaugurare oficial─â. F├ónt├óna artezian─â din centrul municipiului Satu Mare a fost modernizat─â de cur├ónd, ├«n cadrul unui proiect care vizeaz─â reabilitarea ├«ntregii zone centrale.

ÔÇťUn incident regretabil s-a petrecut ast─âzi pe platoul Pie╚Ťei 25 Octombrie din municipiul Satu Mare. Dou─â autoutilitare apar╚Ťin├ónd Ministerului Afacerilor Interne, un microbuz al Direc╚Ťiei Generale de Comunica╚Ťii ╚Öi Tehnologia Informa╚Ťiei, implicat ├«n opera╚Ťiunea de mutare a sistemelor informatice ale Institu╚Ťiei Prefectului, ╚Öi o autoutilitar─â de descarcerare apar╚Ťin├ónd ISU Satu Mare au intrat pe suprafa╚Ťa noii f├ónt├óni arteziene de pe platou, aceasta ced├ónd. Ambele echipaje se aflau ├«n misiune, toate pagubele produse vor fi acoperite, iar refacerea obiectivului afectat se va realiza ├«n cel mai scurt timpÔÇŁ, au transmis autorit─â╚Ťile locale. 

Cum s-a petrecut totul. Prima autoutilitar─â implicat─â ├«n incident a fost un Mercedes Vito, care se afla ├«n zon─â pentru transportul de echipament informatic la un nou sediu al Prefecturii. Platforma f├ónt├ónii arteziene a cedat, iar autovehiculul a r─âmas blocat. Acela a fost momentul ├«n care a fost chemat─â autospeciala ISU, care a reu┼čit scoaterea autoutilitarei MAI, dar care a c─âzut, la r├óndu-i, ├«n f├ónt├ón─â.  Autospeciala a fost scoas─â cu ajutorul unei macarale.

Autorit─â┼úile din jude┼ú men┼úioneaz─â c─â ambele echipaje se aflau ├«n misiune, iar toate pagubele produse vor fi acoperite ┼či refacerea zonei afectate se va realiza ├«n cel mai scurt timp.

  Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!    

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
cub maria constantin animat gif
IMG 1520 JPG
kate middleton jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elevi evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
cannes jpeg
img (3) jpg
nunta miri casatorie verighete jpeg