Video incredibil! Două autoutilitare MAI au căzut într-o fântână arteziană, la Satu Mare

Ultima actualizare:

Nu vezi asta în fiecare zi! Două autoutilitare MAi, aflate în misiune, au distrus noua fântână arteziană din Satu-Mare, chiar înainte de a fi inaugurată. Anunțul autorităților vine însoțit de imagini incredibile, publicate de presa locală.

Foto: www.presasm.ro
Foto: www.presasm.ro

Fântâna arteziană a fost construită pe platoul Pieței 25 Octombrie din Satu Mare și, potrivit Antena 3.ro, nu a avut parte încă de o inaugurare oficială. Fântâna arteziană din centrul municipiului Satu Mare a fost modernizată de curând, în cadrul unui proiect care vizează reabilitarea întregii zone centrale.

Un incident regretabil s-a petrecut astăzi pe platoul Pieței 25 Octombrie din municipiul Satu Mare. Două autoutilitare aparținând Ministerului Afacerilor Interne, un microbuz al Direcției Generale de Comunicații și Tehnologia Informației, implicat în operațiunea de mutare a sistemelor informatice ale Instituției Prefectului, și o autoutilitară de descarcerare aparținând ISU Satu Mare au intrat pe suprafața noii fântâni arteziene de pe platou, aceasta cedând. Ambele echipaje se aflau în misiune, toate pagubele produse vor fi acoperite, iar refacerea obiectivului afectat se va realiza în cel mai scurt timp”, au transmis autoritățile locale. 

Cum s-a petrecut totul. Prima autoutilitară implicată în incident a fost un Mercedes Vito, care se afla în zonă pentru transportul de echipament informatic la un nou sediu al Prefecturii. Platforma fântânii arteziene a cedat, iar autovehiculul a rămas blocat. Acela a fost momentul în care a fost chemată autospeciala ISU, care a reuşit scoaterea autoutilitarei MAI, dar care a căzut, la rându-i, în fântână.  Autospeciala a fost scoasă cu ajutorul unei macarale.

Autorităţile din judeţ menţionează că ambele echipaje se aflau în misiune, iar toate pagubele produse vor fi acoperite şi refacerea zonei afectate se va realiza în cel mai scurt timp.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net