Tatăl șoferului de camion mort în accidentul de la Iași a aflat din presă despre tragedie

Unchiul șoferului de la Iași, care a provocat accidentul în urma căruia șapte persoane și-au pierdut viața, a aflat din presă despre tragedia în care a fost implicat nepotul său. 

image
Accidentul a curmat viața a șapte persoane Sursă foto: ISU Iași

Unchiul tânărului de 26 de ani care se afla la volan în momentul producerii accidentului a vorbit despre cumplitul eveniment care a curmat viața a șapte persoane. Șoferul lucra de șase ani ca șofer de camion și urma să să căsătorească la începutul lunii septembrie, potrivit spuselor bărbatului. 

Lucra la o firmă la Dumești. Urma să se căsătorească acum, curând. Nu are copii. Stătea cu viitoarea soție la Dumești”, a declarat unchiul șoferului de camion.  

Tatăl tânărului locuiește în Italia și a aflat din presă despre tragedia petrecută. Acesta i-a telefonat imediat fratelui său în speranța că cele auzite nu sunt nimic altceva decât niște zvonuri. 

”Tatăl e în Italia, mama e în Cipriu. E foarte mare durerea. Tatăl a plecat deja din italia, când a aflat dimineață de la știri. El mi-a dat telefon să văd care e treaba. Și, uite, e întins pe asfalt. (...) O clipă de neatenție și poți regreta o viață. Așa a fost să fie”, a mai spus unchiul șoferului de pe camion.

Potrivit primelor ipoteze luate în calcul de anchetatori, autocamionul ar fi pierdut controlul direcției într-o curbă, cel mai probabil din cauza vitezei excesive, și a lovit ambulanța. Apoi a pierdut complet controlul și a intrat în coliziune forntală cu autoutilitara care cirucla în spatele ambulanței.   

Singurele persoane care au scăpat cu viață din accident sunt cele care s-au aflat la bordul ambulanței. Ele au suferit răni minore. Gravida care se afla în Ambulanță în momentul producerii impactului a adus pe lume un bebeluș sănătos, însă în urma investigațiilor, medicii au constatat că femeia este pozitivă pentru noul coronavirus. 

Zona în care s-a produs impactul devastator este una dintre cele mai periculoase porţiuni de şosea din România. Acest lucru este indicat de  cele 46 de cruci aflate pe marginea drumului european, pe o distanţă de aproximativ patruzeci de kilometri. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
marilyn monroe
mugur mihaescu jpg
Alina Parnescu face carieră în muzica populară FOTO Arhivă personală A.P.
Georgia Meloni, vizită la o fabrică de mozzarella FOTO Profimedia
image
image
image
image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg