Gravida care se afla în Ambulanța implicată în accidentul de la Iași a născut un băiețel

Ultima actualizare:

Gravida care se afla în ambulanța implicată în accidentul de la Iași a născut un băiețel. Este un miracol, căci copilul a venit pe lume exact în ziua în care atât el cât și mama lui erau să-și piardă viața. 

accident iasi INQUAM Liviu Chirica (3) jpg

Femeia gravidă care se afla marți dimineața în ambulanța implicată în terbilul accident rutier de la iași are 24 de ani și era în 37 de săptămâni. ea se simțise rău încă de la primele ore ale zilei, motiv pentru care a chemat salvarea. Tânăra urma să fie transportată la spital. însă, pe drum, femeia și-a văzut moartea cu ochii. Ambulanța, într-o curbă periculoasă, a fost acroșată de un camion. mastodontul a spulberat apoi o dubă care transporta muncitori și care circula regulamentar, în spatele mașinii de salvare. 

În urma impactului, pasagerii din ambulanță au suferit diferite contuzii, însă au supraviețuit miraculos. Din păcate, muncitorii care călătoreazu în microbuz inclusiv șoferul au murit pe loc. Același lucru s-a întâmplat și cu șoferul camionului scăpat de sub cotrol. 

Pasagerii din ambulanță au fost transporați de urgență la spital. Asistenta medicală din mașina salvării a suferit răni ușoare, în timp ce șoferul a intrat direct în operație. Gravida a scăpat cel mai ușor. Imediat după accident, ea și-a sunat soțul, care se afla la volanul mașinii personale. Bărbatul încercase, o vreme, să se țină după ambulanță, dar nu a fost de față când s-a petrecut tragedia. El a ajuns la fața locului la câteva minute după accident. 

Odată ajunsă la spital, tânăra gravidă a fost examinată. Atât ea, cât și bebelușul, erau în afara oricărui pericol, motiv pentru care femeia a vrut să plece acasă. La scurt timp însă, ea a decis să se întoarcă la spital și a fost trimisă direct în sala de naștere. 

După câteva ore de la cumplitul accident în care era să-și piardă viața atât ea, cât și copilul ei, tânăra a născut un băiețel. 

Femeia a fost depistată cu COVID

Medicul Răzvan Socolov, de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie "Elena Doamna" a declarat, înainte de naștere că gravida este infectată cu Covid.

„Ea a fost adusă la noi în urma faptului că este şi cu infecţie COVID, cu naştere declanşată, cu membranele rupte. În momentul de faţă este la început de travaliu. Am evaluat atât gravida, cât şi fătul. Starea lor este bună, nu au fost afectaţi în niciun fel de accidentul respectiv. Supraveghem şi sperăm să nască natural, copilul nefiind estimat foarte mare la această vârstă de sarcină. Mai departe, să vedem cu evoluează, sperăm sa fie bine. În momentul în care va fi născut, copilului i se vor face evaluări prin teste PCR repetate, să vedem dacă există o contaminare care poate fi mai degrabă în tipul naşterii", a explicat medicul Răzvan Socolov, de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie "Elena Doamna".

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net