Accident comic în Băile Herculane. Un turist a intrat cu mașina prin vitrina unui restaurant. VIDEO

Un accident neobișnuit a avut loc în parcarea unui restaurant din stațiunea Băile Herculane, din județul Caraș Severin. Un șofer a apăsat, din greșeală, pedala de accelerație și a intrat direct prin vitrina localului. Nimeni nu a fost rănit, însă bărbatul trebuie să plătească pentru toate daunele provocate. 

Șoferul a intrat cu mașina direct în restaurant Foto: captură video
Șoferul a intrat cu mașina direct în restaurant Foto: captură video

Bărbatul trebuie să achite daunele provocate

Soția șoferului apucase să coboare din mașină, iar la momentul impactului a fost trântită la pământ, însă nu a fost rănită. Autovehiculul a spart geamul restaurantului, a distrus mai multe mese și scaune și s-a oprit în zidul localului. Șoferul va trebui să achite daunele provocate. Cu toate că pagubele materiale sunt considerabile, atât șoferul cât și copilul de 6 ani aflat în mașină au scăpat nevătămați. 

Femeia s-a ridicat singură, după ce a fost lovită Foto: captură video
Femeia s-a ridicat singură, după ce a fost lovită Foto: captură video

Șoferul a fost supus testelor de alcoolemie și droguri, iar rezultatele acestora au fost negative. Cu toate acestea, responsabilitatea pentru distrugerile provocate va fi stabilită în conformitate cu legile în vigoare. Autoritățile i-au deschis un dosar penal pentru distrugere în urma acestui incident. Șoferul va trebui să răspundă în fața legii și să suporte consecințele legale ale acțiunilor sale, indiferent de rezultatele testelor efectuate.

Un BMW a intrat într-un restaurant de lângă Cluj 

În urmă cu un an, șoferul unei mașini a intrat într-un restaurant de lângă Cluj. Tânărul de 19 ani a intrat cu viteză în local și s-a oprit cu mașina suspendată pe canapele. Avea cu el trei pasageri, iar doi dintre ei, de pe bancheta din spate, au ajuns la spital, răniți. Din fericire, la acea oră nu erau clienți în restaurant. Șoferul a recunoscut că a adormit la volan.

 Tânărul șofer a intrat cu viteză atât de mare, încat a spulberat terasa din curte, a trecut prin geam și s-a oprit în peretele opus intrării. În loc să ia curba, mașina a venit drept, a rupt terasa de lemn și a zburat pur și simplu în restaurant.

Localnicii spuneau că în zonă se întâmplă des accidente. Nu este exclus ca balizele de plastic, care delimitează ieșirea de pe drumul principal, să-l fi derutat pe șofer. După accident, cei de la drumuri au trasat în zonă marcaje noi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net