Un copil de 12 ani a produs un accident în Craiova, la volanul unei mașini. De unde a furat autovehiculul

Ultima actualizare:

Un copil de 12 ani, aflat la volanul unei maşini, a provocat un accident rutier în Craiova. El a ajuns pe contrasens, lovind un alt autoturism, iar apoi a intrat într-o maşină parcată şi s-a oprit în gardul unui imobil. Băiatul ar fi așteptat ca tatăl să adoarmă și apoi i-a furat mașina. 

A produs un accident cu o mașină furată Foto: Poliție
A produs un accident cu o mașină furată Foto: Poliție

A furat mașina de la tatăl său

Dornic să-şi impresioneze prietenul cu un an mai mare, minorul de 12 ani a aşteptat ca părinţii să meargă la culcare, iar mai apoi a furat maşina tatălui. Cursa s-a încheiat însă rapid, atunci când băiatul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un autoturism care circula regulamentar, scrie Observatornews.ro

Mașina implicată în accident Foto: captură Observatornews.ro
Mașina implicată în accident Foto: captură Observatornews.ro

Ce spun medicii 

În urma impactului, maşina în care se aflau cei doi, a fost aruncată într-un alt vehicul parcat, apoi s-a înfipt în gardul unei gospodării. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

A fost internat cu fractură de femur. Şi celălalt cu un traumatism ocular. Însă pe lângă aceste traumatisme, prezintă şi alte leziuni", a declarat medicul UPU Craiova.

Tânăr fără permis a făcut accident cu mașina furată

Pe 5 decembrie, un tânăr de 25 de ani a fost reținut după ce a făcut accident cu mașina furată de la o cunoștință. Mai mult, a condus sub influența alcoolului. Șoferul a fost puțin rănit în urma accidentului și i s-a întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenșa alcooluluu, refuzul de la recoltarea monstrelor biologice din sânge, furt în scop de folosință, furt calificat, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Fată de 15 ani, accident cu mașina furată

 Gest inconştient al unei fete de 15 ani, din Bumbeşti-Jiu din Gorj. Fără permis de conducere, s-a urcat la volanul unei maşini furate şi, după ce a pierdut controlul, a zburat la propriu peste un gard și s-a înfipt în uşa de la beciul unei case. 

image
image
image
image
image
image
trandafiri albi foto magnolia jpg
casa thesun1 jpg
casa colaj tiktok jpg
Dieta Atlantica jpg
vapor istock jpg
castelul predjama pixabay jpg
Rimetea FOTO Shutterstock jpg
Lavanda jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net