Trei adulți și un copil de un an și trei luni, morți într-un grav accident în Timiș

Un grav accident de circulație a avut loc, duminică seară, pe DJ 591 A, în Timiș. Trei adulți și un copil de un an și trei luni au decedat după o șoferiță de 32 de ani a intrat pe contrasens și a lovit mașina condusă de un bărbat de 38 de ani. Au supraviețuit teribilului accident doar doi copii, unul de 7 ani și celălalt de 10 ani 

Mașina care circula regulamentar a fost aruncată în șanț. Foto: pressalert.ro
Mașina care circula regulamentar a fost aruncată în șanț. Foto: pressalert.ro

Potrivit IPJ Timiș, accidentul a avut loc pe DJ 591 A, între Săcălaz spre Sânmihaiu Român, pe o porțiune de drum drept. Impactul a fost atât de puternic încât una dintre mașini, cea care circula regulamentar, a fost proiectată într-un șanț. 

Cum s-a petrecut accidentul  

Potrivit unui comunicat al IPJ Timiș preluat de pressalert.ro,  la un moment dat mașina condusă de femeia de 32 de ani, a efectuat o depășire fără să se asigure și a intrat în coliziune cu un autoturism, care se deplasa regulamentar din sensul opus de mers.  

În mașina care a produs accidentul se afla șoferița și un copil de 10 ani, iar în cea lovită, condusă de un bărbat de 38 de ani se afla soția acestuia, în vârstă de 28 de ani și cei doi copii ai cuplului în vârstă de 7 și un an și un an și trei luni.  

În urma impactului, conducătorul auto, soția acestuia în vârstă 28 de ani și un băiețel de un an și trei luni au decedat, iar celălalt copil al familiei, un băiat de șapte ani a fost transportat la spital în stare gravă. Conducătoarea auto care a produs accidentul a decedat la spital iar copilul de zece ani a supraviețuit dar este în stare gravă cu multiple politraumatisme.  

Șoferița vinovată circula cu 120 km la oră 

Polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. În mașina care a produs accidentul, acul vitezometrului a rămas blocat la 120 km la oră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net