Accident grav pe Autostrada 1, la Ciorogârla. Două persoane și-au pierdut viața

Ultima actualizare:

Un accident grav a avut loc pe Autostrada A1 București - Pitești, luni dimineață, la aproximativ 17 kilometri de București.

Accident A1 / Captura video - imagini amator
Accident A1 / Captura video - imagini amator

Două mașini au fost prinse într-un tir și o cisternă. În urma accidentului, șoferii celor două autovehicule au decedat, iar o a cincea mașină a fost avariată în timpul evenimentului.

Conform Poliției, traficul pe Autostrada A1 București - Pitești a fost blocat, iar circulația va fi defiată. La fața locului, și un elicopter din partea SMURD a fost mobilizat, pentru a ajuta victimele implicate în incident. 

Vezi și Microbuz cu refugiaţi din Ucraina, răsturnat în Bihor

Până acum, pompierii din Detașamentul Bolintin Deal și ISU BIF, cu două echipaje specializate în descarcerare, două autospeciale de stingere și cinci vehicule și un elicopter SMURD au fost, de asemenea, mobilizate la fața locului. 

„Pompierii acționează pentru descarcerarea acestora și decopertează mașinile pentru a vedea dacă mai sunt și alte persoane implicate. Intervenția este foarte dificilă, deoarece autoturismele au fost strivite”, au declarat autoritățile.

Două persoane și-au pierdut viața în urma accidentului

În urma evenimentului, conducătorii auto din cele două autoturisme ce au fost prinse între autocamionul și cisterna, din nefericire, și-au pierdut viața în urma accidentului. 

Pe lângă acestea, și un autoturism a fost ușor avariat în urma incidentului. Accidentul a implicat în total cinci vehicule. Accidentul a avut loc la kilometrul 17, în zona localităților Ciorogârla din județul Ilfov. 

Citește și Al doilea accident între camioane militare pe șoselele României într-o săptămână

Poliția a deschis o anchetă pentru concluzionarea acestui caz în care două persoane și-au pierdut viața, iar traficul de pe Autostrada A1 București - Pitești a fost blocat. 

Circulația pe acest tronson de drum a fost oprită pe sensul către București, fiind deviată începând cu kilometrul 23 către Bolintin-Deal. 

Nu se cunosc detalii despre modul în care accidentul a avut loc pe Autostrada A1 București - Pitești, detalii vor fi oferite de către Poliție în urma anchetei.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
1 minestrone jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net