Al doilea accident între camioane militare pe șoselele României într-o săptămână

În ultimele zile, deplasările de soldați și tehnică militară pe șoselele României au devenit o obișnuință și au apărut accidentele provocate de vehiculele folosite de MApN sau trupele NATO. Ultimul eveniment a avut loc marți pe DN 1B, între Mizil și Buzău, după ce trei camioane ale MApN s-au ciocnit între ele, blocând șoseaua 

accident pe dn1b trei camioane ale armatei romane s au tamponat a fost blocat sensul de mers dinspre mizil catre buzau 18778274 jpg
Două dintre camioanele MApN care s-au ciocnit pe DN 1B. Foto: stiridebuzau.ro

Evenimentul a avut loc luni după-amiază, între Mizil și Buzău, aproape de intersecția dintre DN 1B și E85 scrie adevărul.ro. Trei camioane dintr-un convoi militar al Armatei Române au fost implicate, marți, într-o tamponare soldată cu avarierea vehiculelor.  

Ce se știe despre accidentul dintre camioanele MApN  

Autocamioanele MApN pentru transport trupe și materiale circulau în coloană, goale, spre o unitate militară din Buzău, după ce au dus trupe pentru manevrele care au loc în localitatea Smârdan. Vehiculele au intrat unul în spatele celuilalt, după ce unul dintre șoferi a frânat brusc. 

 Potrivit unor martori, tamponarea vehiculelor militare s-ar fi produs în jurul orei 14.00. Evenimentul a avut loc aproape de intersecția cu drumul european E85. Traficul rutier pe DN1B a fost restricționat, timp de mai bine de patru ore, pe sensul de mers către municipiul Buzău. 

În convoi erau șase camioane iar după coliziune, vehiculele care nu au suferit daune au tras pe dreapta și au staționat în parcarea unui han. Și-au reluat drumul către Buzău, după câteva zeci de minute, împreună cu autocamionul din față. 

Pentru că nu au putut fi mișcate din loc, celelalte două vehicule au blocat sensul de mers dinspre Mizil către Buzău mai bine de patru ore. Echipaje de poliție militară au dirijat traficul. 

masini nato accident 640x400 large jpeg
Camioanele americane s-au ciocnit între ele pe Valea Oltului: Foto: captură digi24.ro

Accident cu vehicule militare americane pe Valea Oltului 

Un convoi NATO a fost implicat într-un accident rutier pe Valea Oltului, joi dimineață, a anunțat IPJ Vâlcea. Potrivit g4media.ro, accidentul s-a petrecut pe raza localității Călinești, fiind implicate în coliziune trei autovehicule militare de mare tonaj, conduse de cetățeni americani, informează polițiștii. 

Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, vehiculele circulând goale, fără încărcătura militară. Timp de mai multe ore circulația în zonă s-a desfășurat cu restricții, mașinile fiind deviate alternativ când pe un sens când pe celălalt 

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
cub anamaria prodan animat gif
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Kingston IronKey Vault Privacy 80 SSD portabil cu criptare FOTO Adrian Pogîngeanu jpg
image
image
image
image
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg