Al doilea accident între camioane militare pe șoselele României într-o săptămână

#Război Ucraina-Rusia

În ultimele zile, deplasările de soldați și tehnică militară pe șoselele României au devenit o obișnuință și au apărut accidentele provocate de vehiculele folosite de MApN sau trupele NATO. Ultimul eveniment a avut loc marți pe DN 1B, între Mizil și Buzău, după ce trei camioane ale MApN s-au ciocnit între ele, blocând șoseaua 

Două dintre camioanele MApN care s-au ciocnit pe DN 1B. Foto: stiridebuzau.ro
Două dintre camioanele MApN care s-au ciocnit pe DN 1B. Foto: stiridebuzau.ro

Evenimentul a avut loc luni după-amiază, între Mizil și Buzău, aproape de intersecția dintre DN 1B și E85 scrie adevărul.ro. Trei camioane dintr-un convoi militar al Armatei Române au fost implicate, marți, într-o tamponare soldată cu avarierea vehiculelor.  

Ce se știe despre accidentul dintre camioanele MApN  

Autocamioanele MApN pentru transport trupe și materiale circulau în coloană, goale, spre o unitate militară din Buzău, după ce au dus trupe pentru manevrele care au loc în localitatea Smârdan. Vehiculele au intrat unul în spatele celuilalt, după ce unul dintre șoferi a frânat brusc. 

 Potrivit unor martori, tamponarea vehiculelor militare s-ar fi produs în jurul orei 14.00. Evenimentul a avut loc aproape de intersecția cu drumul european E85. Traficul rutier pe DN1B a fost restricționat, timp de mai bine de patru ore, pe sensul de mers către municipiul Buzău. 

În convoi erau șase camioane iar după coliziune, vehiculele care nu au suferit daune au tras pe dreapta și au staționat în parcarea unui han. Și-au reluat drumul către Buzău, după câteva zeci de minute, împreună cu autocamionul din față. 

Pentru că nu au putut fi mișcate din loc, celelalte două vehicule au blocat sensul de mers dinspre Mizil către Buzău mai bine de patru ore. Echipaje de poliție militară au dirijat traficul. 

Camioanele americane s-au ciocnit între ele pe Valea Oltului: Foto: captură digi24.ro
Camioanele americane s-au ciocnit între ele pe Valea Oltului: Foto: captură digi24.ro

Accident cu vehicule militare americane pe Valea Oltului 

Un convoi NATO a fost implicat într-un accident rutier pe Valea Oltului, joi dimineață, a anunțat IPJ Vâlcea. Potrivit g4media.ro, accidentul s-a petrecut pe raza localității Călinești, fiind implicate în coliziune trei autovehicule militare de mare tonaj, conduse de cetățeni americani, informează polițiștii. 

Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, vehiculele circulând goale, fără încărcătura militară. Timp de mai multe ore circulația în zonă s-a desfășurat cu restricții, mașinile fiind deviate alternativ când pe un sens când pe celălalt 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net