Microbuz cu refugiaţi din Ucraina, răsturnat în Bihor

Un microbuz în care se aflau 11 refugiați ucraineni, dintre care 5 copii, a fost implicat într-un accident, marți seară, în județul Bihor. Din fericire, doar doi adulți au fost răniți, însă viața lor nu a fost pusă în pericol.   

FOTO: ISU Crișana
FOTO: ISU Crișana

Microbuzul făcea parte dintr-un convoi de mai multe autovehicule înmatriculate în Ucraina. Toți fugiseră din calea bombardamentelor și căutau o soluție de a ieși și din țara noastră, vrând să ajungă în Ungaria.

Microbuzul se deplasa pe direcţia Satu Mare - Oradea, de unde ucrainenii voiau să ajungă la unul dintre punctele de frontieră cu Ungaria pentru a ieşi din ţară. Din primele verificări, se pare că refugiaţii s-au dus întâi la frontiera Petea din județul satu Mare, însă cozile mari de acolo i-au determinat să se întoarcă din drum și să caute alte ieșiri din România. Aveau de gând să părăsească Romnia prin Borş I sau Borş II. 

Doi adulți au fost răniți ușor 

Însă, în județul Bihor, pe DN 19, microbuzul a fost implicat într-un accident rutier. „La ieșire din localitatea bihoreană Valea lui Mihai, un bărbat de 27 de ani, din Ucraina, în timp ce conducea un autovehicul de transport persoane 8+1, pe direcția Satu Mare - Oradea, a efectuat manevra de depășire a autoturismului care se deplasa în fața sa, condus de un bărbat de 37 de ani, din Ucraina. La revenirea pe banda sa de circulație, a acroșat autoturismul condus de bărbatul de 37 de ani, a derapat și s-a răsturnat  în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare”, a transmis IPJ Bihor.

Imediat, la fața locului a ajuns echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea, iar pompierii militari paramedici au evaluat persoanele implicate în accident. O femeie de 27 de ani și un bărbat de 32 de ani, ambii pasageri, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Oradea. Cei doi au suferit răni ușoare.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net