Un minor și-a ucis prietena de 15 ani într-un accident făcut cu mașina furată de la părinți

Teribilismul unui puști de 15 ani din Vrancea a dus la sfârșitul fulgerător al prietenei sale de aceeași vârstă. Minorul s-a urcat la volan și a gonit pe cel mai periculos drum din zonă, până a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat pe câmp

BMW-ul s-a răsturnat de mai multe ori în câmp   FOTO: reporterbuzoian.ro
BMW-ul s-a răsturnat de mai multe ori în câmp FOTO: reporterbuzoian.ro

Băiatul este din Bordești, iar Lavinia, prietena sa, din Dumbrăveni. Ambii în vârstă de 15 ani, nu s-au gândit de două ori înainte de a se urca în mașina părinților minorului, un BMW X3 cu volanul pe partea dreaptă. Adolescentul a invitat-o la o plimbare, iar ea a acceptat. Fără știrea niciunui părinte, cei doi au pornit la drum.

Nimeni nu știa că puștiul a luat mașina din curte. Erau doar ei doi, când au plecat pe DN2 E85, unul dintre cele mai periculoase drumuri din zonă. Era ora 4.00, iar în afara localității Podgoria, din județul Buzău, puștiul aflat la volan a pierdut controlul autoturismului și s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp, conform reporterbuzoian.ro.

Fata a murit pe loc    

Din nefericire, pasagera nu a avut nici cea mia mică șansă de supraviețuire. Ea s-a lovit cu capul de stâlpul mașinii și a murit pe loc. În schimb, șoferul a scăpat cu câteva răni minore.

„În timp ce conducea un autoturism pe direcția Focșani către Râmnicu Sărat, un tânăr în vârstă de 15 ani, din Vrancea, ar fi pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat cu  decesul pasagerei, o tânără în vârstă de 15 ani, din Vrancea”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău.

 Polițiștii buzoieni au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragedia. Adolescentul este anchetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, furtul unui bun în scopul folosinței și ocnducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.    

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net