O nuntașă băută a furat mașina lăutarilor, a făcut accident, apoi s-a culcat

O tânără din Buzău, nuntașă în Prahova a făcut-o lată. A plecat de la eveniment spre hotelul unde era cazată cu o mașină care nu era a ei. S-a urcat într-o dubiță care avea cheile în contact, iar motorul era pornit. În drum său, nuntașa care era și băută, a făcut accident. Nu s-a oprit din drumul ei spre hotel, unde s-a culcat imediat ce a ajuns. A fost trezită de polițiști.

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Mașia furată era a lăutarilor de la nuntă

Prahoveanca în vârstă de 29 de ani a fost invitată la o nuntă organizată la Buzău, în weekend. După ce petrecerea s-a terminat, tânăra ar fi rugat pe cineva să îi cheme un taxi, dar nu a mai avut răbdare să aștepte. I-a atras atenția o dubiță care avea motorul ponit. Era a lăutarilor care se pregăteau și ei să plece.

Numai că tânara a sărit în mașină și a plecat spre hotel. Sub influența alcoolului, șoferița nu a reușit să mențină direcția, iar pe traseu a lovit dubița. Și-a continuat drumul spre hotel, iar când a ajuns a lăsat mașina în prcare și a urcat în cameră.

Lăutarii au sunat la 112, iar polițiștii au trezit-o pe nuntașă

„Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că, în ziua de 14 ianuarie a.c., membrul unei formații muzicale a lăsat un autovehicul pornit și neasigurat în fața unui restaurant. Bănuita ar fi profitat de neglijența acestuia, ar fi sustras autovehiculul, pe care l-ar fi condus până la o unitate hotelieră, pe traseul parcurs fiind implicată şi într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale”, a transmis IPJ Buzău, potrivit Adevărul.

Tânăra a fost trezită din somn de polițiștii chemați de lăutarii care nu și-au mai găsit mașina.

„În urma investigațiilor, polițiștii au identificat-o și depistat-o pe tânără. Întrucât emana halenă alcoolica, a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Prahoveanca a fost condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a precizat Poliția Buzău.

Nuntașa s-a ales cu dosar penal pentru furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net