Accident îngrozitor în Brăila: trei persoane au murit, printre care o fetiță de doar 6 ani. Cine e șoferul vinovat

Un accident rutier înfiorător a avut loc, vineri seară, în comuna Ulmu din județul Brăila. În urma impactului puternic, trei persoane, printre care și o fetiță de 6 ani, au murit. 

Accidentul s-a produs în comuna Ulmu (foto: debraila.ro)
Accidentul s-a produs în comuna Ulmu (foto: debraila.ro)

O mamă din Brăila și fetița ei și-au pierdut viața

Un bărbat de 21 de ani, din satul Vultureni – comuna Cireșu, ar fi fost de vină pentru accidentul tragic de vineri seară. El nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv carosabil acoperit cu gheață și zăpadă pe anumite porțiuni.

De aceea, a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, unde a lovit frontal o mașină condusă de o tânără din Ulmu, în vârstă de 22 de ani. Mai mult, se pare că șoferul vinovat obținuse permisul abia în urmă cu patru luni, potrivit debraila.ro. Fetița șoferiței, în vârstă de 6 ani, a murit și ea în urma impactului. Singurul care a supraviețuit accidentului a fost un băiat de 15 ani, fratele șoferiței. Accidentul s-a produs pe drumul județean 203, între Ulmu și Jugureanu.

Ce spun autoritățile

Astăzi, în jurul orei 18:15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Făurei, au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DJ 203 a avut loc un accident rutier. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Vultureni, în timp ce conducea au autoturism pe DJ 203, dinspre localitatea Ulmu către Jugureanu, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv carosabil acoperit pe porțiuni cu gheață, ar fi pierdut controlul direcției volanului și a pătruns pe contrasens unde a lovit frontal un autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de o femeie în vârstă de 22 de ani, din localitatea Ulmu.

La fața locului au intervenit o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SAJ și un echipaj SMURD pentru acordarea de ajutor medical de specialitate atât șoferilor cât și a doi pasageri din autovehiculul condus de femeie. În urma manevrelor de resuscitare efectuate, au declarat decesul femeii, al unei fetițe în vârstă de 6 ani și al șoferului în vârstă de 21 de ani. Un tânăr, în vârstă de 15 ani, din localitatea Ulmu, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Brăila.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net