Ți se face pielea de găină! Un bărbat și-a înmormântat soția moartă într-un accident, apoi a văzut-o lângă mormânt

Un bărbat și-a pierdut soția într-un cumplit accident de mașină. Sau, cel puțin, așa credea...Îndurerat, a condus-o pe femeia iubită pe ultimul drum, alături de fiul lor de 15 ani, Rick, care i-a fost un real sprijin în momentele grele. Dar ceea ce avea să se întâmple întrece orice scenariu de film. 

barbat suparat jpg

După ce a înmormântat-o pe femeia iubită, bărbatului pe nume Ted i s-a părut că o vede la o distanță relativ mică de mormânt. 

Se tot gândea dacă îi joacă mintea feste, însă cu cât se apropia mai mult de ea, cu atât devenea și mai reală. În momentul în care aceasta și-a dat seama că a fost observată, a urcat în autoturismul său și s-a făcut nevăzută, nu înainte de a-i scăpa pe jos un bon fiscal dintr-o benzinărie. Disperat, bărbatul a mers și a luat bonul, după care s-a prezentat la benzinăria cu pricina, întrebând de femeia care semăna cu soția lui în mod izbitor, cea care murise în urma unui tragic accident de mașină. 

Ce a găsit bărbatul, atunci când s-a dus la adresa ei

Ghidat de femeia de la benzinărie în găsirea femeii misterioase, bărbatul a ajuns la un motel. A sunat la ușă, iar atunci când s-a deschis, și-a văzut soția. În carne și oase! Aceasta i-a mărturisit că femeia pe care el a înmormântat-o nu este altcineva decât Paris, sora ei geamănă, iar în momentul accidentului, cele două se aflau în aceeași mașină.

De teamă să nu fie acuzată de moartea surorii sale, soția lui Ted plecase de la locul accidentului și se ascunsese într-un motel. Mai mult, purta asupra ei o vină și mai dureroasă: aceea că băiatul de 15 ani pe care cei doi îl aveau împreună nu era, tocmai, al amândurora. Femeia, cu lacrimi în ochi, i-a mărturisit soțului că a avut o aventură și că nu el este tatăl adolescentului. 

După ce au stat separați mai bine de 1 an, cei doi s-au împăcat și au mai dat o șansă mariajului lor. 

„Femeia pe care ai îngropat-o astăzi, în prezența familiei și a prietenilor, era sora mea geamănă, Paris. 

Paris era familia mea, dar ea a devenit motivul unora dintre cele mai profunde traume ale vieții mele. Ea a fost întotdeauna un copil cu probleme, iar eu eram o țintă ușoară. Încă din copilărie, eu am fost cea care i-a curățat mizeria, i-am înfruntat furia și tot eu am încercat să o ajut ori de câte ori avea probleme.

După un timp, am încetat să mai fiu absorbită în lumea ei, iar ea a ajuns la închisoare pentru faptele sale. Erau zile în care voiam să o caut, dar apoi mi-am amintit că am o familie și că mai aveam încă multe de vindecat.

„Și-a pierdut cumpătul și a pierdut controlul mașinii”

Dar luna trecută, Paris a ieșit din închisoare și a apărut la biroul meu. A vrut să îmi ceară bani. O sumă imensă. Pentru prima dată în viața mea, i-am ținut piept și i-am cerut să plece. Dar ea m-a amenințat cu ceva care m-a făcut complet neputincioasă.

Era singurul lucru pe care îl putea folosi împotriva mea și știa că voi continua să mă supun la tot ceea ce îmi cerea. Așa că i-am dat banii pe care mi i-a cerut - o dată, de două ori, dar niciodată nu a fost suficient. Ea a continuat să revină, a continuat să folosească amenințarea, iar eu am continuat să cedez.

Până când, într-o zi, ea conducea mașina mea, iar eu stăteam lângă ea. Ne certam pentru un eveniment stupid din copilărie. Paris și-a pierdut cumpătul și a pierdut controlul mașinii în același timp.

Încă îmi amintesc zgomotul puternic și cioburile de sticlă care zburau și care îmi acopereau fața. Pentru o clipă, am crezut că o să mor. M-am gândit la Rick, m-am gândit la tine. Dar tu erai în Shanghai, în acea călătorie de afaceri.

Dar când mi s-a limpezit mintea, mi-am amintit: Paris! Am găsit-o de cealaltă parte a dărâmăturilor, iar când am reușit să o iau de mână, deja nu mai respira.

Paris era singura care știa adevărul despre Rick. În acel an, când noi doi am avut una dintre cele mai mari certuri, când ai plecat de acasă și nu te-ai mai întors timp de șase luni, eu mă reîntâlnisem cu un fost iubit.

Paris știa acest lucru și a fost singura care a calculat că tatăl biologic al lui Rick era acel tip și nu tu.Și mai știa și cât de mult însemnați Rick și tu pentru mine. Ea știa că mă putea amenința cu asta...

Îmi pare rău că te-am înșelat, Ted. Toate astea par a fi o pedeapsă pentru acea noapte. Îmi pare rău pentru tot”, i-a spus femeia, cu lacrimi în ochi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net