Șerban Huidu are din nou permis, după ce a provocat un accident în care au murit 3 oameni. Dezvăluiri dureroase: „Am pledat vinovat”

Au trecut 12 ani de la groaznicul accident rutier provocat de Șerban Huidu, în urma căruia 3 oameni și-au pierdut viața. De-abia anul trecut, realizatorul de la Cronica Cârcotașilor a decis că a venit timpul să dea, din nou, de carnet. Și-a recăpătat permisul, însă conduce foarte rar.

Viața lui Șerban Huidu s-a schimbat total, după ce, în 2011, acesta era implicat într-un accident rutier în zona Brașov, în care aveau să-și piardă viața 3 persoane.

Huidu a primit, după accident, 4 ani închisoare cu suspendare și 6 șase ani a avut permisul suspendat. De abia anul trecut, acesta a mers și a dat, din nou, examen pentru carnet.

Am din nou permis de conducere din august 2022, adică de vreo șase luni. Mi-am luat carnet abia anul trecut, după 11 ani de când am avut accidentul. Am dat examen. Nu e adevărat ce s-a scris că mi l-am luat mai devreme.

Am și șofer, are cine să mă ducă acasă. Eu, personal, conduc foare rar, doar din când în când! Am stat și m-am gândit că nu am de ce că nu-mi iau permis, totuși”, a declarat Huidu, prezent în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

Șerban Huidu, invitat la Denise Rifai
Șerban Huidu, invitat la Denise Rifai

„Cred că m-am recuperat cât am putut! Creierul e o gelatină care se zguduie”

La 12 ani de la teribilul accident în urma căruia Huidu avea să se transforme într-un alt om, producătorul Cronicii Cârcotașilor mai are încă sechele și nu este recuperat definitiv.

Am avut traumatism cranio cerebral. Nu mi-am revenit total nici acum! Ce s-a întâmplat în acel moment?! Păi, creierul e ca o gelatină care se zguduie, asta s-a întâmplat atunci.

Povestea la mine a fost pe partea stângă. Acolo am fost lovit. Când urcam scările, au dispărut acele automatisme. Eu mă gândeam cum să le urc. Te și bâlbâi.

Cred că m-am recuperat cât am putut. În creier, sunt două traume care se pot întâmpla: cei care sunt loviți pe partea dreaptă nu mai au memorie. La mine a fost pe stânga. Dacă eram lovit pe dreapta nu mai puteam face niciodată emisiunea!

 Lucrurile au luat-o razna după

A fost foarte rău, foarte urât, foarte rău pentru familia mea și pentru mine, iar dezumanizarea cu care am fost târât în tot felul de ipoteze a fost un punct negru pentru ei, nu neapărat pentru mine. 9 din 10 oameni de pe stradă vor spune că e nebun Huidu. Dar eu știu cum s-au întâmplat lucrurile. Cel mai important e să faci pace cu tine.

S-a întâmplat un accident de circulație groaznic. La tribunal eu nu am pledat nevinovat, ci vinovat. Așa am fost, vinovat din culpă. Nu am știut să adaptez mașina, ca să nu se întâmple ce s-a întâmplat. Lucrurile au luat-o razna după. La aceeași oră s-a întâmplat un accident în Periș, cu 5 victime, despre care nu s-a spus nimic. Nu era Huidu acolo”, a mai povestit Huidu, în aceeași emisiune.

În octombrie 2011, SUV-ul condus de Șerban Huidu a spulberat, pur și simplu, un Logan, care circula regulamentar pe DN1. Doi oameni din Logan și-au pierdut viața pe loc, iar un altul, care a fost grav rănit, a decedat ulterior. Toți cei patru membri ai familiei Huidu, dar și bona care-i însoțea la acel moment, au ajuns la spital pentru investigatii.

Mercedesul, în care erau Șerban Huidu, soția sa și cei doi copii, se afla pe contrasens în clipa impactului cu cealaltă mașină. Coincidență sau nu, cu doar doi ani în urmă, la nici doi kilometri de locul în care s-a produs accidentul, Huidu ramăsese fără carnet, din cauza unei depășiri neregulamentare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net