Cine este Marius, bărbatul de 48 de ani care a sfârșit tragic pe A1

Ultima actualizare:

Tragedia lui Marius, bărbatul de 48 de ani care a murit încercând să ofere ajutor pe A1, a atins românii din toate colțurile țării. Șoferul a căzut în gol de pe un viaduct al autostrăzii după ce coborâse din propria mașină pentru a-i ajuta pe cei care au fost implicați într-un accident.

Marius a murit în timp ce încerca să-i ajute pe A1. Foto: Adevarul
Marius a murit în timp ce încerca să-i ajute pe A1. Foto: Adevarul

Povestea tragică a lui Marius: „Din momentul în care s-a auzit bubuitura, el a dispărut”

A vrut să ajute și a ajuns o victimă. Marius nu a rămas nepăsător atunci când a văzut o situație critică. Aflat în trafic, bărbatul a coborât din mașina sa pentru a da o mână de ajutor.

Din nefericire, un autoturism Mercedes a fost scapat de sub control și bărbatul a încercat să se ferească din calea sa și a sărit între separatorii de sens, fără să bănuiască că este în zona unui viaduct și că dincolo era hăul, transmite Adevărul.

Marius s-a prăbușit gol de la o înălţime de cel puţin 25 de metri. Prietenul care se afla lângă el în acel moment a povestit ce s-a întâmplat. Detaliile sunt cutremurătoare.

„Prietenul meu a luat geaca luminantă să oprim maşinile, să meargă încet. Într-adevăr, a venit TIR-ul, a venit celălalt cu Mercedesul, a depăşit, a acelerat, avea 100 şi ceva la oră. Zic, vezi că ăla intră în noi! Şi a fugit în partea cealaltă.

Din momentul în care s-a auzit bubuitura, el a dispărut. Am început să-l strig pe nume. Nimic, nimic!”, a povestit bărbatul, pentru Observatornews.ro.

Familia lui Marius, primele declarații după tragedie

Familia lui Marius a fost devastată de ce s-a întâmplat. „Când o ființă apropiată nouă pleacă pentru totdeauna, abia atunci ne dăm seamă cu durere în suflet că suntem niște bieți muritori! Dumnezeu sa te aibă în pace unchi și prieten drag drum lin spre cer”, este unul dintre mesajele de pe Facebook.

Tragedia a avut loc duminică, 29 ianuarie, când un carambol s-a produs pe Lotul I al Autostrăzii Sibiu – Pitești.

Șase mașini și nouă persoane au fost implicate într-un accident în lanț, în urma căruia un bărbat a murit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net