Accident în curtea Mănăstirii Cernica! O femeie a murit, după ce a fost spulberată de o mașină

Accident soldat cu un deces la Mănăstirea Cernica. Un bărbat a pierdut controlul volanului și a intrat în curtea Mănăstirii Cernica, acolo unde a acroșat mai multe persoane, între care două femei. Una dintre ele și-a pierdut viața în urma impactului, iar alta a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Polițiștii încearcă să stabiliească în ce împrejurări a avut loc accidentul
Polițiștii încearcă să stabiliească în ce împrejurări a avut loc accidentul

O mașină a lovit mai multe persoane pe o aleea a Mănăstirii Cernica. Conform primelor informații, volanul mașinii s-ar fi blocat, iar șoferul nu a putut face nimic pentru a evita impactul catastrofal. 

O femeie de 63 de ani a murit în urma impactului, iar o alta în vârstă de 33 de ani a fost transportată la un spital din București pentru a primi îngrijirile medicale necesare, conform Adevărul. 

Conducătorul auto, în vârstă de 42 de ani, a fost testat pentru consumul de alcool și a substanțelor interzise, iar rezultatul a fost negativ pentru ambele. El a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice. 

Șoferul abia obținuse permisul de conducere 

Șoferul obținuse permisul de conducere cu puțin timp înainte de producerea accidentului, în luna iunie, așadar nu avea multă experiență la volan. Conform mărturisirilor sale, volanul mașinii pe care o conducea s-a blocat și, în ciuda încercărilor, nu a reușit să devieze de la traseu și se evite oamenii care se aflau pe alee. 

Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs cumplitul accident. Cel mai probabil pe numele bărbatului va fi deschis un dosar penal, iar el va plăti pentru fapta sa. 

„La acest moment, polițiștii rutieri efectuează verificări și cu privire la stabilirea certa a naturii locului în care s-a produs evenimentul rutier, respectiv dacă acesta este pe drum public, așa cum este definit de prevederile OUG 195/2002 și a Regulamentului de aplicare a acestei ordonanțe, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se dispună măsurile legale care se impun”, au precizat reprezentanții IPJ Ilfov.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net