Accident terifiant în Sibiu! Patru oameni au murit după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un camion

Ultima actualizare:

    Patru oameni morți în Sibiu, după un accident înfiorătorFoto: ISU Sibiu
Patru oameni morți în Sibiu, după un accident înfiorătorFoto: ISU Sibiu

Accident groaznic vineri dimineața (23 iulie) pe Calea Șurii Mici din municipiul Sibiu, la intersecție cu Drumul Național 7H. Patru persoane au murit în urma impactului dintre o Dacia Duster și un camion. Patru oameni și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe un drum secundar pe DN 7H fără ca șoferul să acorde prioritate.

Mașina a fost spulberată de un camion care circula regulamentar. La locul accidentului au ajuns imediat un echipaj SMURD, o autospecială de transport victime multimple și o echipă de descarcerare. În autoturismul de teren se aflau patru persoane, doi bărbați și două femei.

Salvatorii ajunși la fața locului au încercat să le resusciteze pe victime însă, din păcate, toate cele patru persoane din autoturism prezentau leziuni incompatibile cu viață. În zona producerii accidentului traficul este blocat total și este deviat pe Calea Șurii Mici și pe un alt drum secundar. Polițiștii se află la fața locului pentru a afla circumstanțele care au dus la producerea acestui accident deosebit de grav.

image
image
image
image
image
image
shutters 7304728 1280 jpg
rosii cultura tomate shutterstock 1009167631 jpg
Mireasa furioasa FOTO Shutterstock jpg
Acţiune Poliţie Rutieră Sibiu - în trafic Foto IPJ Sibiu
FotoJet (7) jpg
FotoJet (6) jpg