Acrobatul Alex Erlich a murit cu zile! Necropsia a arătat că tânărul avea multilple fracturi craniene și nu trebuia externat

image
Acrobatul Alex Erlich executa exerciții la înălțimeFoto: Facebook

Acrobatul Alex Erlich a murit, luni noapte, înecat cu propriul sânge, în urma unei hemoragii nazale puternice, au concluzionat medicii legiști. Tânărul care a căzut în gol de la peste 7 metri înălțime avea multiple traumatisme craniene, însă fusese externat pentru a se recupera acasă.

După căzătura suferită, în urma căreia a rămas inconștient la pământ și s-a ales cu multe fracturi craniene și una la picior, acrobatul a stat internat în spital aproximativ zece zile, dintre care trei în comă. A fost operat la picior și, pentru că începuse să se recupereze spectaculos și se simțea mult mai bine, a fost lăsat de medicii care s-au ocupat de el să plece acasă.

Avea leziuni cerebrale grave

Totul părea să meargă bine, în urmă cu câteva zile Alex Erlich chiar a vorbit la un post de televiziune și spunea că abia așteaptă să revină în arenă, să facă ce iubea cel mai mult pe lumea asta: acrobații. Însă, din senin, a suferit o hemoragie nazală puternică, în timp ce stătea întins pe canapea și se uita la televizor. În numai câteva minute, acesta a încetat să mai respire și nu a mai putut fi salvat, scrie gandul.ro.

Surse medicale susțin că Alexandru Erlich era foarte bolnav. Avea multiple fracturi craniene, în special faciale, iar creierul prezenta mai multe cheaguri de sânge. În acest sens, sursele citate au afirmat că, după ce au văzut ce traumatisme cerebrale avea bărbatul decedat, medicii nu au înțeles cum a putut fi externat tânărul pacient. 

A suferit o hemoragie nazală masivă  

Potrivit medicilor legiști, cauza decesului a fost hemoragia nazală masivă, aflată în legătură cu traumatismele faciale „complexe”. Șuvoiul de sânge a fost atât de puternic, încât bărbatul s-a sufocat. 

Tânărul a căzut din ”Roata Morții” în timpul antrenamentelor și a rămas nemișcat, medicii găsindu-l în stare de inconștiență. A fost intubat și transportat de urgență la spital, cu traumatism cranio-cerebral și fractură la picior. Acrobatul a fost operat la picior și apoi externat, după care a început ședințele de recuperare. În imaginile filmate de la repetiția blestemată se observă că artistul a urcat pe roată și a executat trei tumbe în aer. La cea de-a patra încercare, sistemul de prindere a cedat inexplicabil. Acrobatul s-a dezechilibrat, a alunecat şi s-a prăbuşit în gol. 

Citește și: 

Acrobatul care a căzut de pe Roata Morţii, de la Circul Metropolitan Bucureşti, a murit. Tânărul plonjase de la 7 metri la începutul lunii februarie

Accident la Circul Metropolitan din București! Un acrobat a căzut în gol de la 7 metri

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gigi becali jpg
image png
ana barnoschi4 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laceanu 1 415551511 jpeg
calendar ortodox 2021 25 iunie sfanta mare mucenita fevronia png
image png
simona halep bucurie jpg
ips teodosie jpg
foto1 front spion profimedia jpg